Iontoforese Hasselt

Iontoforese in ons schoonheidssalon in Hasselt is dé manier om je huid in topconditie te krijgen! Samen kijken we naar wat jij wil verbeteren aan je huid. Vervolgens kiezen we de geschikte werkstoffen, en de iontoforese zorgt voor een spectaculair betere opname van je huid! Wat we allemaal kunnen aanpakken? Roodheid, puistjes, pigmentproblemen zoals melasma of zwangerschapsmasker, gevoeligheid, rosacea, droge huid, vette huid,…

HOE WERKT IONTOFORESE?

Iontoforese kan je best vergelijken met het principe van een magneet. 2 positieve kanten zullen elkaar afstoten, terwijl positief negatief aantrekt. Dit principe wordt toegepast met speciale serums voor iontoforese. De werkstoffen in deze serums hebben namelijk een positieve of negatieve lading met zich meegekregen. Vervolgens stellen we de iontoforese in op dezelfde lading. Het gevolg is dat de werkstoffen op deze manier “weggeduwd” worden van de iontoforese en zo dus dieper je huid zullen penetreren.

Je kan het apparaat dus best vergelijken met een electromagneet. Bovendien stimuleren de kleine stroomprikkelingen je huid waardoor de doorbloeding mooi toeneemt.

Ook een vette huid kunnen we mooi helpen met deze techniek. Door middel van een zogenaamde desincrustatievloeistof icm de iontoforese kunnen we een “verzepingseffect” teweeg brengen in het teveel aan talg. Hierdoor wordt je huid minder vet en minder glimmend.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Afhankelijk van het beoogde resultaat heb je een 4 tal behandelingen nodig met tussenpozen van 2 – 4 weken. Tijdens je gratis intake in ons salon in Hasselt kunnen correct inschatten hoeveel iontoforese behandelingen jij nodig hebt!

IS IONTOFORESE PIJNLIJK? IONTOFORESE HASSELT

Neen, totaal niet! Je voelt maximaal een kleine tinteling van het apparaat.

WAAR MOET IK OP LETTEN NA BEHANDELING?

Iontoforese heeft brengt geen downtime teweeg. Je kan dus meteen na de behandeling alle activiteiten hervatten.

Wel is de juiste thuisroutine essentieel in het slagen van de behandelingen. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin dat we je glimmende huid gaan aanpakken en je vervolgens thuis een vettige crème smeert. Meer informatie over wat voor jou van toepassing is krijg je tevens ook tijdens je intake!

Zin om te kijken of iontoforese wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat iontoforese
resultaat iontoforese

WAT KOST IONTOFORESE? IONTOFORESE HASSELT

Iontoforese kost €95 per sessie.