Chemische peeling Hasselt

Met een chemische peeling in ons instituut in Hasselt kunnen we heel doelgericht je huidstructuur verbeteren! Doffe teint of futloze huid? Vette huid? Open poriën? Mee-eters? Onregelmatige structuur? Puistjes? Fijne lijntjes en rimpels? Acnélittekens? Met peelings kunnen we dit allemaal supersnel verbeteren!

HOE WERKEN CHEMISCHE PEELINGS?

Peelings werken door middel van bepaalde zuren. De meest voorkomende zuren zijn glycolzuur, lactaatzuur en amandelzuur. Deze zorgen op een gecontroleerde en voorspelbare manier dat de huid zichzelf vernieuwt. Ze peelen als het ware de oude en of beschadigde huidcellen weg, zodat er plaats komt voor een nieuwe en gezondere huid. Deze nieuwe generatie peelings geven weinig tot geen downtime. De tijd waarin je gaat vervellen als een slang na een peeling is dus gelukkig voltooid verleden tijd!

Buiten een peelend effect hebben chemische peelings ook nog een stimulerend effect. Zo zal glycolzuur bijvoorbeeld meer boostend werken op anti aging. Lactaatzuur werkt dan weer meer verhelderend op pigmentatie en hydraterend. Amandelzuur werkt eerder extra zuiverend waardoor restletsels van puistjes sneller verdwijnen. De lijst is eindeloos.

HOEVEEL CHEMISCHE PEELINGS HEB IK NODIG?

Gemiddeld worden peelings toegepast in een reeks van 4 behandelingen. Het interval tussen deze behandelingen is 2 – 4 weken afhankelijk van je huidconditie en het beoogde resultaat. Tijdens je gratis intake kunnen we dit correct inschatten.

ZIJN PEELINGS PIJNLIJK? PEELING HASSELT

In ons salon in Hasselt hebben we al jarenlange ervaring met verschillende vormen van peeling. De eerste seconden dat de chemische peeling aangebracht wordt ervaar je een redelijk intens prikkelend gevoel. Dit komt omdat de peeling heel snel verschillende huidlagen door gaat om zo voor de vernieuwing te zorgen. De intensiteit van het gevoel neemt gelukkig snel af waardoor het “onaangename” stuk hooguit 1 minuut duurt.

WAAR MOET IK OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Meteen na de behandeling ben je wat roder. Dit is normaal en komt door de enorme doorbloeding die ook gestimuleerd is. De roodheid trekt echter snel weg. Indien gewenst kan deze wel gecamoufleerd worden met de minerale make-up van Inclinic.

Scheren, epileren en harsen zijn absoluut verboden in de eerste 24u voor en na de peeling.

Omdat een peeling ook altijd een beetje de barrièrefunctie van je huid aantast is het belangrijk dat je de eerste 4 dagen na de behandeling een biomimetische crème gebruikt. Dit is een product dat je natuurlijke huidbarrière nabootst, terwijl je huid aan het herstellen is. Meer informatie kan je uiteraard ook weer krijgen tijden je gratis intake!

Benieuwd om te kijken of peelings wat voor jou zijn? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat peelings
resultaat peeling

WAT KOST EEN PEELING? PEELING HASSELT

Een peeling kost €110 per behandeling.