Scheren Hasselt

In ons instituut in Hasselt leren we je graag hoe je op een gezonde, huidvriendelijke manier kan scheren! De meeste mannen denken dat scheerbrand, uitslag, ingegroeide haren of een gevoelige huid normale bijverschijnselen zijn van het scheren. Ook hebben mannen met eczeem of psoriasis vaak last van een opstoot na het scheren.

Hoe komt dit nu?

Om te beginnen is je huid eigenlijk niet gemaakt om met verschillende messen tegelijk aan te vallen. En helaas is tegenwoordig een standaard gezet van “hoe meer messen hoe beter”. Bovendien bevatten de meeste scheerproducten de stof natrium lauryl sulfate om een schuim te creëren. Deze stof is gekend omwille van zijn uitdrogende werking op de huid. Natrium lauryl sulfate kan je eigenlijk het beste vergelijken met waspoeder. Het schuimt goed, maar eigenlijk wil je het niet op je gezicht hebben. Scheren Hasselt

Hoe kan dit beter? Scheren Hasselt

Door terug te leren scheren op de klassieke methode! Met de safety razor en scheerborstel dus! En dan natuurlijk liefst in combinatie met kwalitatieve producten die je huid effectief verbeteren.

Het belgische merk MEN3 is hiervoor mijn favoriete partner in crime! Deze producten zorgen voor een gladder scheerresultaat, geen irritatie, en zijn speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huiden, of gewoon voor mannen die het allerbeste willen! MEN3 is voortgekomen uit 15 jaar expertise in mannenverzorging en gezichtsbehandelingen voor mannen. De producten hebben een helende werking bij eczeem, jeuk, baardroos, droge schilfer, dermatitis enzovoort. Bovendien zijn de verpakkingen milieuvriendelijk en recycleerbaar!

Daarom kies je voor scheren met MEN3 Hasselt

scheren eczeem
scheren eczeem

Hieronder vind je meer informatie, maar twijfel ook zeker niet om een afspraak te maken voor een (persoonlijk) skin & shave event! Tijdens een skin & shave event krijg je persoonlijk alle ins and outs voor die perfect shave! Je gaat met de producten aan de slag en ervaart zelf hoe je van je scheerbeurt een fijne beleving kan maken!

home