Vacuüm radiofrequentie

Door middel van vacuüm radiofrequentie combineren we twee doeltreffende lichaamsbehandelingen in één! De vacuüm stimuleert enorm de lymfedrainage en doorbloeding, terwijl radiofrequentie de huid verstevigt. Een ideale behandeling dus om plaatselijk cellulite aan te pakken!

Hoe werkt vacuüm radiofrequentie

Door het creëren van een vacuüm worden plaatselijke cellulite ophopingen losgemaakt van de spieren. Hierdoor wordt de doorbloeding en lymfedrainage enorm gestimuleerd en kunnen afvalstoffen gemakkelijker “wegspoelen”.

Radiofrequentie zorgt dan weer voor een diepe opwarming van de huid, waaronder collageen en elastine. Als reactie op de warmte gaan de collageenvezels zich anders schikken en als het ware terug betere ondersteuning van de huid bieden. Bovendien krijgt ook de aanmaak van nieuw collageen en elastine een enorme boost.

Het resultaat is een stevigere huid met een verbeterde huidstructuur!

Waarvoor wordt het toegepast vacuüm radiofrequentie

  • Verminderen van cellulite
  • Stimuleren van de lymfedrainage
  • Stimuleren van doorbloeding in de huid
  • Huidversteviging vacuüm radiofrequentie
  • Verklevingen in de huid losmaken

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

De behandeling is pijnloos en ontspannend. Het vacuüm dat gecreëerd wordt geeft een aangenaam masserend gevoel. Je voelt wel warmte van de radiofrequentie, maar die is doorgaans goed te verdragen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Bovendien moet je niet “open en bloot” komen liggen aangezien je volledig toegedekt ligt onder een deken. Op de zone die we behandelen na natuurlijk.

Hoeveel kost een vacuüm radiofrequentie behandeling en hoeveel behandelingen heb ik nodig

Voor een optimaal resultaat zijn 6 tot 10 behandelingen aangeraden, met een interval van 2 behandelingen per week. Als je de behandeling vooral doet voor huidversteviging is 1 behandeling per week voldoende.
Een losse behandeling kost € 68, een abonnement van 8+2 gratis kost € 544.

Is deze behandeling geschikt voor mij

Elk lichaam is anders. Daarom kan je een afspraak maken voor een lichaamsanalyse!