4 Men

Mannenverzorging is een vak apart. De mannenhuid is door het hogere testosterongehalte beduidend ànders. Bovendien heeft de huid van een man door de geregelde scheerbeurt beduidend meer te verduren.

Als man verdien je daarom ook advies en producten specifiek voor jouw huid! Geen afkooksels van damesproducten, maar producten die samenwerken met het testosteron in je huid. Simpel te gebruiken, én met resultaat!

Daarom werken we in ons salon in Hasselt met de producten van /skin regimen/. De producten en behandelingen van /skin regimen/ vinden hun oorsprong in de wetenschap, en gebruiken énkel wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten met bewezen resultaten!

Huidverzorging voor mannen mannenverzorging

mannenverzorging Hasselt
mannenverzorging Hasselt

Huidverbetering voor mannen is een vak apart. Wil jij weten hoe je je huid in optimale conditie houdt? Reserveer dan een gratis intake. Of liever meteen alles zelf ervaren mét bijbehorend advies? Check dan onze huidverbeterende behandelingen, exclusief voor mannen!

Weg met tekenen van vermoeidheid! Deze snelle oppeppende behandeling zorgt er voor dat je huid er in no time terug fit en energiek uit ziet!

€ 50

Voor de veeleisende man die een huidverbeterende behandeling wil doen. De huid ziet er meteen energiek uit. Verder stimuleert deze behandeling de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen, waardoor we ook op langere termijn huidverbeterend werken.

€ 75

Heb je naast de behoefte aan resultaat ook nood aan écht metime? Look no further! Deze behandeling combineert de resultaten van de Lunchbreak Treatment met een een aangename spa ervaring!

€ 95

Hét paradepaardje in mannenverzorging. Deze behandeling voorziet in letterlijk àlles wat je huid nodig heeft om zich jong, vitaal en energiek te gedragen. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon en je celdeling wordt langdurig geactiveerd. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid verjongt. En jij waant je even God in Frankrijk!

€ 115

Idem als de anti aging treatment mét  radiofrequentie therapie die er voor zorgt dat je huid onmiddellijk verstevigt!

€155

Afspraak maken voor een intake of behandeling? Dat gaat gemakkelijk online via deze link!