4 Men

Mannenverzorging is een vak apart. De mannenhuid is door het hogere testosterongehalte beduidend ànders. Bovendien heeft de huid van een man door de geregelde scheerbeurt beduidend meer te verduren.

Als man verdien je daarom ook advies en producten specifiek voor jouw huid! Geen afkooksels van damesproducten, maar producten die samenwerken met het testosteron in je huid. Simpel te gebruiken, én met resultaat!

Daarom werken we in ons salon in Hasselt met de producten van MEN³. MEN³ specialiseert zich énkel in huidverzorging voor mannen. De producten en behandelingen van MEN³ vinden hun oorsprong in de wetenschap, en gebruiken énkel wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten met bewezen resultaten!

Huidverzorging voor mannen mannenverzorging

mannenverzorging
mannenverzorging Hasselt

Huidverbetering voor mannen is een vak apart. Wil jij weten hoe je je huid in optimale conditie houdt? Reserveer dan een gratis intake. Of liever meteen alles zelf ervaren mét bijbehorend advies? Check dan onze huidverbeterende behandelingen, exclusief voor mannen!

Weg met tekenen van vermoeidheid! Deze snelle oppeppende behandeling zorgt er voor dat je huid er in no time terug fit en energiek uit ziet!

€ 50

Voor de veeleisende man die een huidverbeterende behandeling wil doen. De huid ziet er meteen energiek uit. Verder stimuleert deze behandeling de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen, waardoor we ook op langere termijn huidverbeterend werken.

€ 75

Heb je naast de behoefte aan resultaat ook nood aan écht metime? Look no further! Deze behandeling combineert de resultaten van de Lunchbreak Treatment met een een aangename spa ervaring!

€ 95

Hét paradepaardje in mannenverzorging. Deze behandeling voorziet in letterlijk àlles wat je huid nodig heeft om zich jong, vitaal en energiek te gedragen. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon en je celdeling wordt langdurig geactiveerd. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid verjongt. En jij waant je even God in Frankrijk!

€ 115

Idem als de anti aging treatment mét  radiofrequentie therapie die er voor zorgt dat je huid onmiddellijk verstevigt!

€155

Afspraak maken voor een intake of behandeling? Dat gaat gemakkelijk online via deze link!

Scheren op een gezonde manier

mannenverzorging
huidverbetering voor mannen

De meeste mannen denken dat scheerbrand, uitslag, ingegroeide haren of een gevoelige huid normale bijverschijnselen zijn van het scheren. Niets is minder waar! Graag leer ik je hoe je op een gezonde, huidvriendelijke manier kan scheren!

Het belgische merk MEN³ is mijn favoriete partner in crime! Deze producten zorgen voor een gladder scheerresultaat, geen irritatie, en zijn speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huiden, of gewoon voor mannen die het allerbeste willen!

Hieronder vind je meer informatie, maar twijfel ook zeker niet om een afspraak te maken voor een (persoonlijk) skin & shave event!

powered by cosmentis – expert in mencare

Langdurig ontharen met suikerhars

Wil jij langdurig ongewenste haren temmen? Dan is suikerontharing wat je zoekt! Suikerwax is de zachtste methode om langdurig ongewenste haren te verwijderen. Snel en simpel, want je moet slechts om de 4 weken langskomen voor een “onderhoud”. Op deze pagina vind je er meer over!