Plaatselijk afslanken Hasselt

Wat hulp nodig bij het afslanken? Vaak is het lastig om in bepaalde probleemzones resultaat te boeken met sport en dieet. Gelukkig leven we in de 21e eeuw en zijn er ondertussen tal van hulpmiddelen, die het effect van jouw inspanningen versterken! In ons instituut in Hasselt hebben we verschillende high-tech apparaten om je te helpen afslanken.

Stap 1: Lichaamsanalyse afslanken Hasselt

Elk lichaam is anders. Daarom is het belangrijk dat we de meest geschikte behandeling voor jouw doelstelling en lichaam uitkiezen. Kom daarom eerst langs voor een lichaamsanalyse met gratis proefbehandeling. Zo weet je zeker dat je de juiste treatment kiest! Maak gemakkelijk je afspraak online!

Vetrolletjes: lipolaser of lipocavitatie

Beide technieken zorgen ervoor dat we lokale vetophopingen kunnen aanpakken. Uiteraard is bij deze behandeling een gezonde levensstijl van belang om de therapie te doen slagen!Afslanken Hasselt

Verslapping: radiofrequentie afslanken Hasselt

Slappere huid aan je buik of armen? Dit verbeteren we dikwijls met radiofrequentie. Radiofrequentie stimuleert de collageenaanmaak, waardoor jij terug een stevigere huid krijgt!

Cellulite: vacuüm radiofrequentie

Cellulite wordt ook wel eens sinaasappelhuid genoemd. De oorzaak is een verhoogd aantal vetcellen in het onderhuids bindweefsel in combinatie met een slechtere doorbloeding en lymfeafvloeiing. Afslanken Hasselt