anti aging gelaatsverzorging Sublime Skin

Sublime Skin is een anti aging gelaatsverzorging die speciaal ontwikkeld is om de huid intens te voeden en een direct liftend effect te geven.

Hierdoor is deze liftende gelaatsverzorging ook ideaal als snelle oppepper voor een speciale gelegenheid.

Sublime Skin ervaren? Maak dan gemakkelijk online een afspraak via deze link!

liftende gelaatsverzorging
liftende gelaatsverzorging

Een anti aging gelaatsverzorging aanpasbaar aan elke levensfase

anti aging gelaatsverzorging
anti aging gelaatsverzorging

Afhankelijk van uw leeftijd en levensstijl kunnen tekenen van huidveroudering zich anders manifesteren. Gelukkig is de Sublime Skin liftende gelaatsverzorging volledig aanpasbaar aan uw behoeften.

Een unieke mix van natuurlijke en high-tech ingrediënten maken uw huid steviger en strakker. Of we nu spreken over de eerste zichtbare rimpels, of veroudering in een verder stadium. Ook een huid die kwetsbaar is geworden door hormonale veranderingen kunnen we enorm boosten met deze anti aging gelaatsverzorging. Ook voor preventie van huidveroudering is deze behandeling perfect in te zetten!

Gerichte oplossingen voor een prachtige huid

Leeftijd, blootstelling aan de zon, maar ook stress tasten geleidelijk de stevigheid van de huid aan. En eens de menopauze zijn intrede doet, wordt de huid ook dunner, droger en minder stevig.

Om de huid op elke leeftijd te voorzien in haar behoeftes, bevat de Sublime Skin anti aging gelaatsverzorging diverse oplossingen. Van verstevigende en liftende formules, tot peelings en stimulerende massages. Zo is er voor elke huid een perfecte combinatie samen te stellen.

liftende gelaatsverzorging
liftende gelaatsverzorging

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

anti aging gelaatsverzorging
anti aging gelaatsverzorging
Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie en kunstmatige kleurstoffen.
Geschikt voor veganisten.
Dermatologisch getest. 
Klinisch bewezen werkzaamheid.
Gemaakt in Italië met hernieuwbare bronnen. Recycleerbare CO2 gecompenseerde verpakking en gecertificeerd FSC papier. 

Een serum zacht als zijde, een lichte fluid cream of een luxueuze rich cream? Sublime Skin zit bomvol hightech en natuurlijke ingrediënten die de huid gladder en steviger, en beschermen de ouder wordende huid.

Archi-Lift en Cell-Support Technology™, milde zuren, vitamine C, Peptides, Tri-White Complex, Deze liftende gelaatsverzorging moet je gewoon geprobeerd hebben!