Anti aging voor mannen

Anti aging voor mannen is een vak apart. De mannenhuid is namelijk beduidend anders dan een vrouwenhuid. Waarom, vraag je je nu misschien af? Ik som het even voor je op in een notendop:
– Meer testosteron waardoor hormonale veroudering anders verloopt
– De mannenhuid is vetter en glimt dus sneller
– De mannenhuid is dikker waardoor gewone producten minder goed opgenomen worden
– Hierdoor heeft een mannenhuid sneller last van zwarte punten
– De huid van een man heeft vaker vochttekorten
– De zuurtegraad is helemaal anders (dit is vooral belangrijk voor de formulering van producten)
– Bijgevolg is de mannenhuid ook gevoeliger

Waarom is deze kennis belangrijk?

Als man verdien je advies en producten specifiek voor jouw huid! Geen afkooksels van damesproducten, maar producten die samenwerken met het testosteron in je huid. Simpel te gebruiken, én met resultaat! Want zeg nu zelf, waarom 10 producten gebruiken als 2 à 3 ook voldoende is?

anti aging voor mannen
anti aging voor mannen

Om aan anti aging te werken voor mannen werken we daarom exclusief met 4VOO

4VOO specialiseert zich énkel in huidverbetering voor mannen. De producten en behandelingen van 4VOO vinden hun oorsprong in de wetenschap, en gebruiken uitsluitend wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten met bewezen resultaten!

Zo gebruiken we peptiden die enkel samenwerken met een mannenhuid. Deze peptiden zijn aangevuld met platinum, plantaardige stamcellen, vitamines en gepolariseerd water. De formuleringen zijn niet vet én passen bij de zuurtegraad van de mannenhuid. Het resultaat? Een snelle vermindering van rimpels en een gladdere, veerkrachtige huid! Elke gezichtsbehandeling is dus specifiek opgesteld voor de huid van mannen.

Wanna try?

Perfect! Het enige wat ons nog rest is dan de juiste producten van 4VOO aan jou te adviseren! Tijdens een gratis huidanalyse maken we een complete huidscan. Op die manier kunnen we het beste advies geven voor jouw huid op deze moment, maar ook preventief werken op eventuele toekomstige huidproblemen. Zin om erin te vliegen? Maak dan gemakkelijk een afspraak online!