BB Glow Hasselt

De BB glow behandeling in ons schoonheidssalon in Hasselt is dé manier om je huid een snelle oppepper te geven. Vochttekorten? Kleine pigmentproblemen? Roodheid? Vale teint? Dankzij de BB glow behandeling verdwijnt het allemaal als sneeuw voor de zon!

HOE WERKT BB GLOW?

resultaat bb glow
resultaat bb glow

In tegenstelling tot wat velen denken is de originele BB Glow behandeling geen behandeling waarmee een soort foundation in de huid gebracht wordt door middel van microneedling! Tijdens BB Glow werken we met op jouw huid afgestemde mesoserums. Deze worden dan door middel van nanoneedling aangebracht op de huid.

Nanoneedling heeft als grote voordeel ten opzichte van microneedling dat er een véél betere opname is van werkstoffen, én dat de huid niet rood wordt. De nanonaaldjes blijven meer aan het huidoppervlak werken, op een diepte van 0,15mm. Bij gevolg geeft nanoneedling dus geen collageenstimulatie. Maar hey, we kunnen de werkstoffen wel zo afstellen dat je dit toch krijgt!

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Na de eerste behandeling heb je meteen een prachtige glow omdat je huid meteen een enorme vitamine en hydratatieboost krijgt. Wil je deze glow behouden? Dan raden we aan dat je deze behandeling om de 3 – 4 weken herhaalt. Een persoonlijke inschatting voor jouw huid kan je krijgen tijdens een gratis intake.

IS NANONEEDLING PIJNLIJK? BB Glow Hasselt

In ons salon in Hasselt voeren we de BB Glow behandeling al enkele jaren uit. Uit ervaring kunnen we dus stellen dat de behandeling als pijnloos ervaren wordt. De zone van het voorhoofd en rond de ogen wordt meestal als wat gevoeliger ervaren.

WAAR MOET IK OP LETTEN NA BEHANDELING?

Dezelfde dag mag je niets meer aan je huid doen. Geen andere gezichtscrèmes meer aanbrengen dus, maar ook geen make-up gebruiken. De volgende dag mag je je huid terug normaal verzorgen en kan je de minerale make-up van Inclinic aanbrengen.

Zin om te kijken of BB Glow wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

WAT KOST NANONEEDLING?

Nanoneedling kost €135 per sessie.