Brow shaping Hasselt

Een brow shaping in ons instituut in Hasselt geeft je meteen een andere uitstraling! Goed gevormde wenkbrauwen maken of kraken je look immers meteen.

Wat is een brow shaping?

In tegenstelling tot een gewone wenkbrauwepilatie, wordt bij een shaping naar het totaalplaatje van je wenkbrauw ten opzichte van je gelaat gekeken. Niet enkel hier en daar een overtollig haar wegplukken dus. Eerst wordt er een vorm uitgetekend waarbij we jouw ideale wenkbrauwvorm uitmeten. Jij volgt elke stap van het proces mee, en geeft uiteindelijk jouw goedkeuring of de vorm voor jou goed is.

What happens next?

Met behulp van onze suikerwax gaan we de vooraf bepaalde vorm creëren, de haren die buiten deze vorm vallen worden dus verwijderd. Geen paniek, dit is quasi pijnloos en véél comfortabeler dan een voor een uittrekken met het pincet. De enkele haren die niet verwijderd zijn door de suiker worden vervolgens afgewerkt met een pincet.

Ik wil niet dat mijn wenkbrauwen te fel worden

Ik heb gelukkig die klacht nog nooit gekregen 🙂 Omdat we vooraf alles uittekenen is dat risico op “te fel” in feite uitgesloten. Bovendien behouden bij een gewone brow shaping jouw wenkbrauwen hun natuurlijke kleur. Het is vaak als de wenkbrauwen te donker geverfd worden dat je zo’n felle look krijgt.

Ik wil dat mijn wenkbrauwen goed opvallen, zonder dat ze te donker zijn

Your wish is my command! Heel vaak zijn de “staartjes” van de wenkbrauwen minder gepigmenteerd dan de basis. Hierdoor lijken je wenkbrauwen minder vol dan ze werkelijk zijn. Met speciale wenkbrauwverf kunnen we dit kleurverschil mooi bijwerken op een natuurlijke manier. We hebben ontzettend veel verschillende kleuren wenkbrauwverf. Deze kunnen we bovendien ook nog mengen, om zo jouw perfecte kleur te creëren. En wil je ze toch extra donker hebben? Dat kan natuurlijk ook!

Hoe vaak moet ik mijn brow shaping laten bijwerken?

Helaas blijven je wenkbrauwen elke keer teruggroeien, waardoor bijwerken noodzakelijk is. Als je de vorm goed wilt houden, is een bijwerking om de 3 weken aangeraden. Bij een bijwerking moeten we niet meer de vorm etc eerst volledig uittekenen. Daarom is een bijwerking ook wat goedkoper.

Hoeveel kost een brow shaping?

In ons instituut in Hasselt hebben we 3 tariefformules voor brow shaping:

Brow shaping: € 35
Brow shaping & tinting: € 45

Bijwerken brow shaping binnen 3 weken: € 30
Bijwerken brow shaping & tinting binnen 3 weken: € 35

Zin gekregen om je wenkbrauwen in topvorm te krijgen? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!