CO2 carboxy therapie

CO2 carboxy therapie is dé sleutel naar een stralende, jonger ogende huid. Deze revolutionaire, naaldvrije carboxy therapie behandeling boost het metabolisme van de huid, voorziet de huid van meer zuurstof én diepe hydratatie. Na de behandeling ziet de huid er dramatisch helder, gezond, egaal, en soepel uit en is de droge huid beter gehydrateerd. Bovendien worden lijntjes verminderd en nemen ongewenste zwellingen af. Een futloze huid leeft terug op en mee-eters zijn minder aanwezig.

HOE WERKT CO2 CARBOXY THERAPIE

We brengen op het gelaat een speciale gel aan in combinatie met een masker. Vanaf de moment de gel in contact komt met het masker wordt er CO2 gegenereerd die zich zal verspreiden doorheen de huid. De huid zal hierdoor extra zuurstof aangevoerd krijgen met een energieboost tot gevolg. Bovendien wordt de bloed- en lymfecirculatie extra geactiveerd, waardoor vochtophopingen en donkere verkleuringen dramatisch zullen verminderen.

GEEFT ANDERE BEHANDELINGEN EEN ONGEZIENE BOOST

De CO2 carboxy therapie kan uitgevoerd worden als losse behandeling, maar kan andere behandelingen ook een ongeziene boost geven!

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG

De beste resultaten worden verkregen door 1 behandeling per week toe te passen gedurende 4 weken. Nadien kan het resultaat behouden worden met 1 behandeling om de 4 weken.

WAT KOST CO2 CARBOXY THERAPIE

Een behandeling kost € 68 per keer

Benieuwd of deze behandeling wat voor jou is? Boek dan gemakkelijk online een gratis huidanalyse!

CO2 carboxy therapie