Dermelar Crystal Peel Hasselt

De Crystal Peel van Dermelar in ons schoonheidssalon in Hasselt is dé snelste manier om snel verbetering te zien bij tal van huidproblemen. Denk dan aan een grove huidstructuur, puistjes, verstopte poriën of mee-eters en acnélittekens. Pigmentatieproblemen door melasma of zonneschade. Maar ook geeft de behandeling een intense collageenstimulatie. Hierdoor zal de huid verstevigen en zullen lijntjes en rimpels verminderen. Daarom is de Crystal Peel van Dermelar ook perfect in te zetten in (preventieve) anti aging behandelingen. Deze professionele peeling exfolieert de huid intens, en onthult zo een stralende en frisse huid.

Hoe werkt de Crystal Peel Dermelar

Het hoofdbestanddeel van de Dermelar Crystal Peel zijn spicules van de Spongilla (een soort zeespons). Wanneer we deze spicules in de huid masseren, stimuleren ze een volledige vernieuwing van de huid. In tegenstelling tot een gewone peeling zal dankzij de spicules niet enkel de bovenste huidlaag verfijnen, maar zullen talgpropjes ook lossen. Die vervelende mee-eters zullen dus dramatisch verminderen! Daarom is de Crystal Peel van Dermelar een perfect natuurlijk alternatief voor dermabrasie behandelingen en chemische peelings.

Maar dat is niet alles. Net zoals bij microneedling, zorgen de Spongilla spicules voor microperforaties in de huid. Daardoor activeren we het natuurlijke herstelproces van de huid. Als gevolg stimuleren we ook de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine. Maar dat is niet alles: actieve werkstoffen zullen ook dieper en sneller opgenomen worden in de huid. Bovendien is het zo dat hoe beter producten opgenomen worden, hoe sneller ze uiteraard voor resultaat zorgen! Op onderstaande foto zie je hoe de Crystal Peel van Dermelar precies werkt in de huid.

Dermelar Crystal Peel
Dermelar Crystal Peel

Waar moet ik op letten na de behandeling

Je huid zal na de behandeling wat vervellen omdat de natuurlijke vernieuwing heel intens is geactiveerd. Dit duurt gemiddeld rond de 5 dagen. Tijdens deze periode is het essentieel dat je de Fast Calming Gel van Dermelar gebruikt om je huid te helpen herstellen. Je moet ook absoluut zonblootstelling vermijden, tenzij je minstens om de 2u een SPF smeert. Een SPF mag je gebruiken vanaf 24u na je behandeling. Andere producten moeten de eerste 5 dagen vermeden worden.

Hoeveel behandelingen van de Dermelar Crystal Peel heb ik nodig

Doorgaans zijn er 3 behandelingen nodig. Maar natuurlijk hangt dit enorm af van je doelstelling en jouw persoonlijk huidbeeld. Een persoonlijke inschatting krijg je tijdens een gratis intake en huidscan.

Wat kost de behandeling

De Dermelar Crystal Peel kost €150 per behandeling.

Heb jij zin om te kijken of deze behandeling wat voor jou is? Boek dan gemakkelijk online een afspraak in!

Ik wil nog wat meer weten over de behandeling

Great! Luister dan zeker eens naar onderstaande podcast, of bekijk het youtube filmpje!

Wat voor resultaten mag ik verwachten

Elke huid is natuurlijk anders, maar de resultaten die we na slechts 1 behandeling zijn redelijk spectaculair te noemen. Zelfs als je geen “probleemhuid” hebt en de gladste huid ever wil ervaren, geeft de Dermelar Crystal Peel snel resultaat! Hieronder kan je alvast de resultaten op mijn huid zien nadat mijn huid volledig hersteld was van de behandeling.

kleine rimpels vervagen
kleine rimpels vervagen
poriestructuur is fijner
poriestructuur is fijner
Huidstructuur is gladder
Huidstructuur is gladder
neus - lip plooi is zachter
neus – lip plooi is zachter