Gezichtsbehandeling voor mannen

Gezichtsbehandeling voor mannen is een vak apart. De mannenhuid is namelijk beduidend anders dan een vrouwenhuid. Waarom, vraag je je nu misschien af? Ik som het even voor je op in een notendop:
– Meer testosteron waardoor hormonale veroudering anders verloopt
– De mannenhuid is vetter en glimt dus sneller
– De mannenhuid is dikker waardoor gewone producten minder goed opgenomen worden
– Hierdoor heeft een mannenhuid sneller last van zwarte punten en grove poriën
– De huid van een man heeft vaker vochttekorten
– De zuurtegraad is helemaal anders (dit is vooral belangrijk voor de formulering van producten)
– Bijgevolg is de mannenhuid ook gevoeliger

Waarom is dit belangrijk? Gezichtsbehandeling voor mannen

Als man verdien je advies en producten specifiek voor jouw huid! Geen afkooksels van damesproducten, maar producten die samenwerken met het testosteron in je huid. Daarom werken we bij een gezichtsbehandeling voor mannen enkel met de producten die zijn afgestemd op de mannenhuid. Meer informatie vind je op deze pagina: anti aging voor mannen.

Waar kan een behandeling je allemaal mee helpen?

  • Moet je er extra goed uit zien voor een meeting of sollicitatie?
  • Heb je last van een jetlag of tekenen van vermoeidheid?
  • Is je huid geïrriteerd of juist heel dof?
  • Heb je last van ingegroeide baardharen of puistjes?
  • Heb je nazorg nodig na chirurgische ingrepen, ooglidcorrectie of injectables?

We kennen als geen ander de behoeftes van een mannenhuid. Met de juiste wetenschappelijke kennis en vereiste technieken passen we toe wat de mannenhuid nodig heeft. Elke behandeling wordt altijd individueel aangepast aan de noden van jou en je huid op die moment!

Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die we aanbieden:

Weg met tekenen van vermoeidheid! Deze snelle oppeppende behandeling zorgt er voor dat je huid er in no time terug fit en energiek uit ziet!

€ 50

Voor de veeleisende man die een huidverbeterende behandeling wil doen. De huid ziet er meteen energiek uit. Verder stimuleert deze behandeling de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen, waardoor we ook op langere termijn huidverbeterend werken.

€ 75

Heb je naast de behoefte aan resultaat ook nood aan écht metime? Look no further! Deze behandeling combineert de resultaten van de Lunchbreak Treatment met een een aangename spa ervaring!

€ 95

Hét paradepaardje in mannenverzorging. Deze behandeling voorziet in letterlijk àlles wat je huid nodig heeft om zich jong, vitaal en energiek te gedragen. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon en je celdeling wordt langdurig geactiveerd. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid verjongt. En jij waant je even God in Frankrijk!

€ 115

Idem als de anti aging treatment mét  radiofrequentie therapie die er voor zorgt dat je huid onmiddellijk verstevigt!

€155

Zin om eens een echte gezichtsbehandeling voor mannen te laten doen? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

Waarom een gelaatsverzorging voor mannen doen?

Bekijk het als een onderhoud van je auto. Een goed onderhouden motor werkt na elk onderhoud weer beter en gaat dus veel langer mee. Voor jouw gezicht geldt hetzelfde: een regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat jij fris en vitaal voor de dag blijft komen!