Huidverbetering Hasselt

Met onze behandelingen voor huidverbetering gaan we in ons schoonheidssalon in Hasselt net die stap verder dan het klassieke schoonheidsinstituut.

Soms is een klassieke gelaatsverzorging niet voldoende voor het resultaat dat jij verwacht. Daarom hebben we een brede waaier aan wetenschappelijk onderbouwde behandelingen die je huid effectief kunnen veranderen.

Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld microneedling voor lijntjes en rimpels, chemische peelings voor structuurverbetering, radiofrequentie voor versteviging, Meline voor zwangerschapmaskers, spot treatments voor ouderdomsvlekken, LED therapie voor een gezonde huid, iontoforese voor een vitamineboost, BB glow voor een mooie glow, de Dermelar Crystal Peel, enzovoort. Huidverbetering Hasselt

Op onderliggende pagina’s vind je alvast meer informatie over deze behandelingen. Natuurlijk begrijpen we dat je binnen dit aanbod door het bos de bomen niet zal zien. Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis intake met huidanalyse. Tijdens dit gesprek kijken we naar wat jouw verwachtingen zijn, en hoe we dit doel samen kunnen behalen. Het is namelijk de kunst om de juiste behandeling, bij de juiste huid, op de juiste moment te doen.

Wil je een afspraak maken voor een intake of een behandeling? Klik dan hier en boek gemakkelijk online!

huidverbetering hasselt
huidverbetering hasselt

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Dit hangt af van het gewenste resultaat en de gekozen behandeling. Tijdens je gratis intake geven we je een correcte inschatting.

ZIJN DE RESULTATEN BLIJVEND? HUIDVERBETERING HASSELT

Helaas. Blijvend is iets nooit. Vergelijk onze huidverbeterende behandelingen als workouts. Je traint bijvoorbeeld in de fitness om een bepaalde verandering in je lichaam teweeg te brengen. Als je je doel bereikt heb kan je de frequentie van behandelingen wel afbouwen, maar als je volledig stopt zal je bereikte resultaat jammer genoeg ook verdwijnen.

Hetzelfde principe geldt voor je huid. Als we je doel bereikt hebben kunnen we de intensere behandelingen afbouwen of vervangen door ontspannende gelaatsverzorgingen. Maar we moeten je huid aan het werk houden en blijven stimuleren om het resultaat te behouden.

Ik heb een gevoelige huid. Kan een behandeling voor huidverbetering dan ook Hasselt

Sowieso. Persoonlijk vind ik dat een gevoelige huid minder gevoelig maken zeker in de categorie van huidverbetering thuis hoort! De oorzaak van een gevoelige huid ligt dikwijls bij een huidbarrière die niet optimaal functioneert. Natuurlijk blijft de vraag dan nog wat de oorzaak hier van is. Daarom is de intake en huidanalyse zo belangrijk. Dan kunnen we dit samen achterhalen. We kunnen bijvoorbeeld uiteraard geen peelings gaan toepassen op je huid. Maar als de gevoeligheid opgelost is houdt niets ons nog tegen! Huidverbetering Hasselt

Kan je me ook helpen als ik allergieën heb huidverbetering Hasselt

Vast en zeker! Neem tijdens je intake en huidanalyse wel even je allergielijst mee. Op die manier kunnen we alles nakijken en zijn we zeker dat we niets gebruiken waar jij allergisch voor bent. De allergie zelf kunnen we uiteraard niet wegnemen. Maar het is zeker mogelijk om een oplossing te vinden die jouw huid kan verdragen!