Lipocavitatie

Lipocavitatie is een geavanceerde techniek die vetcellen afbreekt. Door middel van ultrasone golven ontstaan er microbubbels in en rond de vetcel waardoor deze implodeert. Vervolgens worden deze op natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd.

HOE WERKT LIPOCAVITATIE

De lipocavitatie behandelkop maakt gebruik van ultrasone golven van 40khz. Van deze frequentie is aangetoond dat het inwerkt op de vetcellen, maar andere huidweefsels met rust laat. De ultrasone golven zorgen ervoor dat de vetcel afgebroken wordt. Vervolgens zal het lichaam deze afscheiden.

MOET IK IETS SPECIAAL DOEN NA DE BEHANDELING

Nee, de enige vereiste is dat je genoeg water drinkt. En uiteraard dat je niet meer calorieën eet dan je lichaam effectief verbruikt.

IS LIPOCAVITATIE COMFORTABEL

De behandeling is pijnloos. De geluidsgolven zorgen echter voor een hoge toon die je hoort in je hoofd. Dit wordt dikwijls als niet zo aangenaam ervaren.

ZIJN DE RESULTATEN VAN LIPOCAVITATIE PERMANENT

Lipocavitatie werkt rechtstreeks op de vetcel. Als die eenmaal vernietigd is kan ze ook niet meer terug komen. Helaas is het onmogelijk om àlle vetcellen te vernietigen. Hierdoor is het uiteraard altijd mogelijk dat als je bijkomt, de resterende vetcellen ook terug meer vet gaan opslaan.

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK

We beginnen de behandeling met de huid gedurende 10 minuten op te warmen met radiofrequentie. Vervolgens passen we de lipocavitatie toe gedurende ongeveer 20 minuten.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG

Doorgaans zijn er 8 behandelingen nodig met 1 week interval.

HOEVEEL KOST EEN LIPOCAVITATIE BEHANDELING

Een behandeling met lipocavitatie kost € 68. Als je een kuur van 8 behandelingen aanschaft krijg je er 2 gratis bij.

IS LIPOCAVITATIE GESCHIKT VOOR MIJ

Moeilijk te zeggen zo door het scherm 🙂 Maak even een afspraak voor een lichaamsanalyse! Deze kan je heel gemakkelijk ook online inboeken!