Lipolaser

Laserlipolyse met de lipolaser in ons instituut in Hasselt is misschien wel dé manier om plaatselijke vetrolletjes aan te pakken! Heb je last van plaatselijke vetophopingen die ondanks sport of diëten maar niet lijken te verminderen? Met de lipolaser kunnen we ze aanpakken!

resultaat kuur lipolaser
resultaat kuur lipolaser

HOE WERKT DE LIPOLASER

De lipolaser werkt op basis van Low Level Laser Therapy (LLLT). De laser maakt gebruik van een rode laserstraal met een golflengte van 630nm, waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat deze de lipolyse activeert. Lipolyse is een technische benaming voor een vetcel die zijn inhoudt vrij geeft (waaronder triglycerides, afvalstoffen en glycerol). Deze worden vervolgens afgevoerd via het lymfesysteem en zullen door het lichaam gebruikt worden als energie.

MOET IK IETS SPECIAAL DOEN NA DE BEHANDELING

Jawel! De behandeling maakt energie (dus calorieën) uit vet vrij. Die energie moet uiteraard ook verbruikt worden door het lichaam. Ofwel ga je na de behandeling een half uur bewegen, ofwel zorg je dat je die dag 500 kcal minder eet dan je dagelijkse energiebehoefte. Je energiebehoefte rekenen we uit tijdens je lichaamsanalyse. Ook is het belangrijk dat je voldoende water drinkt.

HOE GAAT DE LIPOLASER BEHANDELING IN ZIJN WERK

De laserpads worden op de te behandelen zone gelegd en vastgehouden door een band. Je mag gedurende de hele behandeling gewoon rustig liggen. In totaal staat de lipolaser een kwartier op. Hierna gaan we nog met de vacuüm radiofrequentie over de zone. Dit om de afvoer van vetcellen te optimaliseren en tegelijk de huid te verstrakken.

IS DE BEHANDELING COMFORTABEL

Jep! De laserpads geven een lichtjes warm gevoel, maar dit wordt als aangenaam ervaren.

IS HET RESULTAAT PERMANENT

De vetten die afgevoerd zijn uit je lichaam zijn effectief weg. Maar uiteraard kunnen je vetcellen altijd terug nieuwe vetten opslaan. Daarom is het belangrijk dat je een stabiel en evenwichtig eetpatroon hebt. Als je in gewicht zou bijkomen kunnen de vetcellen uiteraard terug meer vetten gaan opslaan. Veel mensen doen daarom ook af en toe een onderhoudsbehandeling om zo eventuele uitspattingen te compenseren.

IS DE BEHANDELING VEILIG

We voeren enkel veilige behandelingen uit. Uiteraard zijn er zoals bij elke behandeling contra indicaties. Deze worden allemaal met je overlopen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG

Normaal bestaat een kuur met de lipolaser uit 6 – 10 behandelingen (dus gemiddeld 8), met een interval van 2 behandelingen per week.

HOEVEEL KOST EEN BEHANDELING MET DE LIPOLASER

Een enkele behandeling kost € 68. Als je een kuur neemt kost deze € 544 voor 8 behandelingen + 2 gratis.

Zin om te kijken of behandelingen met de lipolaser wat voor jou zijn? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

IS LASERLIPOLYSE GESCHIKT VOOR MIJ?

Net zoals bij elke behandeling is er geen one size fits all. Maak een afspraak voor een lichaamsanalyse. Zo kom je er zeker alles over te weten!