Meline Hasselt

We gebruiken in ons schoonheidsinstituut in Hasselt de behandelingen van Meline voor het aanpakken van pigmentproblemen. Melasma of zwangerschapsmasker? Ongelijkmatige huidskleur? Meline is de oplossing!

HOE WERKT MELINE?

Meline is het enige merk wereldwijd dat zich énkel toelegt op het behandelen van pigmentproblemen. De behandelingen van meline zijn zogenaamde “mask peels”. Een mix van milde peelende ingrediënten aangevuld met werkstoffen die inwerken op àlle verschillende triggers in het pigmentatieproces. Je huid wordt gereinigd en een voorbereidende ampoule wordt aangebracht. Hierna komt het peelingmasker dat tussen de 30 en 45 minuten op je huid blijft liggen. Het resultaat? Een tot 95% egalere huid!

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG? MELINE HASSELT

De Meline behandeling wordt 1 à 2 keer toegepast afhankelijk van de intensiteit van het pigmentprobleem. Indien 2 behandelingen noodzakelijk zijn dienen er 4 weken tussen de behandelingen te zitten. Tijdens je gratis intake in ons instituut in Hasselt kunnen we correct inschatten hoeveel meline behandelinge je nodig hebt.

IS MELINE PIJNLIJK?

Een maskpeel klinkt misschien enger dan het is. Tijdens de behandeling voel je niets van ongemak. Je kan zelfs tijdens de inwerking van het masker perfect een powernap doen!

WAAR MOET IK OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Meteen na de behandeling kan je huid wat roder zijn. Dit mag je eventueel verdoezelen met de minerale make-up van Inclinic.

De eerste 3 dagen na de behandeling is het belangrijk om huidbarrière herstellende producten te gebruiken. De peeling heeft immers de huidbarrière lichtjes aangetast. Vanaf de 4e dag is het essentieel dat je met de nabehandelingsproducten van Meline aan de slag gaat. Deze producten ondersteunen de veranderingen die de behandeling gestimuleerd heeft. De Meline producten dienen voor een periode van minimum 4 maanden gebruikt te worden!

Zin om te kijken of meline wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat meline
resultaat meline

HOEVEEL KOST EEN MELINE BEHANDELING? MELINE HASSELT

Een Meline behandeling kost €145 per sessie