Minerale make-up Hasselt

In ons schoonheidsinstituut in Hasselt werken we met de next level minerale make-up van Inclinic. Dat minerale make-up beter is dan traditionele make-up wist je waarschijnlijk al. Maar dankzij Inclinic vervaagt de grens tussen maquilleren en huidverzorging!

minerale make up hasselt
minerale make up hasselt

ONZE MISSIE MINERALE MAKE-UP HASSELT

De minerale make-up van Inclinic bevat clinische dosissen actieve ingrediënten. Denk dan aan werkstoffen die de huid voeden, herstellen én hydrateren. Bovendien bieden de producten een natuurlijke zonbescherming. Daarom is de minerale make-up van Inclinic ook zo geschikt om te gebruiken na intensere huidbehandelingen. Bovendien zijn de formules vegan, glutenvrij, vrij van parabenen én niet getest op dieren.

WAAROM IS DIT BELANGRIJK?

Ik zag dagelijks vrouwen in de praktijk die veel tijd en geld spendeerden aan huidverzorging en huidbehandelingen. Maar vervolgens smeerden ze hun huid letterlijk dicht met verstikkende make-up. Zonde vond ik dat! Daarom ging ik op zoek naar gezonde alternatieven. Minerale make-up bleek al snel hét antwoord te zijn. Maar die gewone minerale make-up met alle losse poeders.. Ik werd er niet gelukkig van. Gelukkig kruiste Inclinic mijn pad! Word jij binnenkort net als ik helemaal fan?

MINERALE MAKE-UP ZONDER SCHADELIJKE STOFFEN

Inclinic minerale make-up is veilig om te gebruiken voor zelfs de meest gevoelige huiden. Zelfs voor probleemhuiden met rosacea en acné.

De producten zijn gemaakt zonder toevoeging van parabenen, oliën, talc, kleurstoffen, synthetische parfum of goedkope vulmiddelen. Deze zijn immers de nummer 1 oorzaak voor huidirritatie of allergische reacties.

Bovendien is Inclinic momenteel het enige make-up merk dat effectief “endorsed” wordt door het KU Leuven. De producten hebben alle immunologische- en allergietesten met glans doorstaan!

minerale make-up hasselt

NATUURLIJK EN VEDERLICHT MINERALE MAKE-UP HASSELT

De minerale make-up van Inclinic is niet-comedogeen. Dit wil zeggen dat het de poriën niet verstopt. Daardoor blijft de huid ademen. Bovendien ziet je huid er nog heel natuurlijk uit, maar dan helemaal egaal!

KAN IK DE PRODUCTEN TESTEN?

Jazeker! Kom gewoon de minerale make-up testen in ons instituut in Hasselt! Tijdens een gratis foundationtest leer je alle ins en outs! We matchen de juiste foundation in de juiste kleur met jouw huid. Overtuigd? Dan kan je vervolgens thuis ermee aan de slag als een echte pro!