No needle skin booster

De no needle skin booster is een innovatieve behandeling voor huidverjonging. Stimuleren, voeden en beschermen zijn hier de sleutelwoorden. Deze behandeling is geschikt voor elke leeftijd: preventief zorgt het er voor dat de karakteristieken en glow van een jonge huid behouden blijven, bij een mature huid wordt de biologische klok als het ware teruggedraaid.

Bovendien geeft de no needle skin booster ook een direct effect: een zichtbaar jongere huid meteen na de eerste behandeling. Precies daarom is deze behandeling ook enorm geliefd bij celebrities en is het een van de best kept beauty secrets!

HOE WERKT DE BEHANDELING skin booster

De no needle skin booster werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke wijze te stimuleren. De onmiddellijke resultaten, die meteen na de eerste sessie zichtbaar zijn, komen door de intense en diep toegevoegde hydratatie van de huid. Dit resultaat stabiliseert na een aantal behandelingen en houdt tot 6 maanden aan.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG

Je kan deze behandeling perfect laten uitvoeren als eenmalige flash behandeling voor een speciale gelegenheid.

Als je echter op zoek bent naar langdurig resultaat is in eerste instantie een kuur van 4 – 6 behandelingen met tussenpozen van 1 – 2 weken aangeraden. Voor een correcte inschatting van het aantal behandelingen dat je nodig hebt, kom je best eerst langs voor een gratis intake met huidanalyse. Zin om er samen in te vliegen? Boek dan gemakkelijk online je afspraak!

HOEVEEL KOST DE BEHANDELING

Een no needle skin booster behandeling kost € 130