Spot Treatment Hasselt

De spot treatment in ons schoonheidssalon in Hasselt is dé manier om van vervelende pigmentvlekjes verlost te raken! Dit zowel in het gelaat als op de handen!

HOE WERKT DE SPOT TREATMENT?

In ons schoonheidssalon in Hasselt werken we met de spot treatment van Meline. De behandeling verloopt in 2 stappen. Na het reinigen van de huid brengen we lokaal 2 lagen van een vloeistof aan op basis van azelaic acid. Vervolgens brengen we een laag pyruvic acid aan en dekken dit af met een pleister. Na een uur mag je zelf thuis de producten afwassen met lauw water. Vervolgens meteen goed beschermen tegen zowel UVA- als UVB licht! De dag nadien begint je nabehandelingsprogramma.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Meestal is 1 behandeling voldoende als je de juiste nazorginstructies opvolgt. In sommige gevallen kan een 2e behandeling nodig zijn. Tijdens je gratis intake informeren we je hier graag over!

IS DE SPOT TREATMENT PIJNLIJK?

Het aanbrengen van de eerste vloeistof prikkelt de huid wat. Dit gevoel verdwijnt gelukkig snel als sneeuw voor de zon! Verder is het een korte maar krachtige behandeling met ongelooflijk mooi resultaat!

WAAR MOET IK OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Meteen na de behandeling kan het zijn dat je pigmentvlek donkerder lijkt. Geen paniek, dit is normaal!

Sowieso is een volledige sunblock een must! Je gaat de dag na de behandeling aan de slag met je nabehandeling van Meline. Dit ondersteunt verder het verhelderen van de pigmentvlek. Je blijft dit product gedurende minimum 30 dagen gebruiken.

Na enkele dagen ontstaat er een korstje op de behandelde plaats. Vanaf die moment stop je met je nabehandelingsproduct tot het korstje afgevallen is. Belangrijk! Niet aan het korstje krabben of pulken!

Zin om te kijken of de spot treatment wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat spot treatment
resultaat spot treatment

HOEVEEL KOST EEN SPOT TREATMENT?

De spot treatment kost €70 per sessie.