Suikerwax suikerontharing Hasselt

In ons schoonheidsinstituut in Hasselt gebruiken we enkel suikerontharing met de suikerwax van RoyxPro.

Misschien wist je het al, misschien ook niet, maar van suiker kan je suikerpasta’s maken die een revolutie betekenen naar langdurige ontharing toe! Met suiker kan je dus waxen op een natuurlijke, en veel mildere manier dan gewone hars. Bovendien is suikerontharing een behandeling die de huid niet alleen onthaart, maar ook zacht maakt en hydrateert.

Suikerontharing heeft ontzettend veel voordelen tegenover de klassieke ontharing met hars suikerwax Hasselt


– De ontharing is tot 50% minder pijnlijk
– Omdat de haren niet afbreken heb je langer resultaat
– Suikerwax is zo natuurlijk dat je het zelfs kan opeten
– Geen kans op allergische reacties
– Irritatie en roodheid worden tot een minimum herleid
– Suikerontharing gebeurt op lichaamstemperatuur, dus geen kans op verbranding

Waar je best rekening mee houdt 24u VOOR de behandeling


– Gebruik geen scrubs of peelings meer
– Gebruik geen bodylotions, olie, crèmes,… dit zodat de suiker beter aan het haar kan hechten
– Zorg dat je haren ongeveer een rijstkorrel lang zijn. Indien ze langer zijn trim je ze dus nog even.

Tot 4 uur na de suikerontharing vermijd je beter suikerwax suikerontharing Hasselt


– Hitte, zoals sauna, baden, douche, jacuzzi, …
– Intensief sporten
– Zonnen
– Strakke kleding

Om de hoeveel tijd laat ik me best ontharen met suiker?

Doorgaans ontharen we om de 4 weken. Door dit interval aan te houden zal je merken dat de haargroei steeds vermindert. Bovendien wordt de behandeling op deze manier ook steeds comfortabeler. De haren die toch teruggroeien zullen immers steeds dunner en donziger worden. Door om de 4 weken te ontharen blijft alle netjes onder controle en heb je dus geen omkijken meer naar ongewenste lichaamsbeharing!

Kom jij langs in ons schoonheidsinstituut in Hasselt voor gezonde suikerontharing met de suikerwax van RoyxPro? Maak dan snel online je afspraak!

Neus
€ 12

Oren
€ 14

Bovenlip of kin
€ 12

Bovenlip en kin
€ 21

Bovenlip + kin + wangen
€ 28

Oksels
€17.00

Rug
€28.00

Schouders inclusief bovenarm
€17.00

Borst
€28.00

Buik
€23.00

Onderbenen
€28.00

Volledige benen
€50.00

Voeten en tenen
€14.00

Onderarmen
€23.00

Handen en vingers
€14.00

Bikinilijn / zwembroeklijn
€17.00

Volledige schaamstreek of billen+bilnaad (enkel mannen)
€30.00

Volledige schaamstreek en billen+bilnaad (enkel mannen)
€55.00

Wil je meer weten over suikerontharing? Luister dan zeker eens naar deze podcast!

suikerontharing hasselt
suikerontharing hasselt

PERSBERICHT: THE SKIN CORNER ONTVANGT “100% SUIKERSALON-AWARD”

The Skin Corner uit Hasselt ontving op zondag 15 mei een “100% suikersalon-award” uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Dré Cosmetics. Dré Cosmetics verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing van het merk ROYX PRO. Jan Desair van The Skin Corner was maar wat fier dat hij op 15 mei zijn award in ontvangst mocht nemen. “De reacties van de klanten in mijn salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat ik niet lang getwijfeld heb om enkel nog met suiker te ontharen,” zegt Jan. “Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid! Tenslotte ben ik ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van Dré Cosmetics krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik zo snel kond groeien. Voor mij is het duidelijk: I DO IT SWEET!”

In 6 jaar tijd heeft Dré Cosmetics met ROYX PRO de suikerontharing in België echt op de kaart gezet. “Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor onze producten kiezen en 100% in suikerontharing geloven. Instituten die enkel nog suikerontharing aanbieden en niet meer met hars werken, zetten we dan ook graag extra in de bloemetjes met deze awards,” zegt Hilde Laenen van Dré Cosmetics.

Het is ondertussen al de vierde keer dat de “SUIKERSALON-AWARDS” uitgereikt worden. Deze editie vond plaats in het opleidingscentrum van Dré Cosmetics te Westerlo. Dit jaar kozen opnieuw 31 schoonheidsinstituten in België ervoor om enkel nog met ROYX PRO suikerpasta te werken voor ontharing en zo de traditionele, chemische ontharingsmethodes zoals hars uit hun instituut te weren. In totaal zijn er ondertussen zo’n 400 schoonheidsspecialistes in België en Nederland die met de producten van ROYX PRO werken. 150 van hen werken ondertussen exclusief met suikerpasta om te ontharen en mogen zich dus een “100% suikersalon” noemen.

Suikerontharing suikerwax Hasselt
Suikerontharing suikerwax Hasselt