Wimperlifting Hasselt

Wimperlifting in ons instituut in Hasselt is dé grootste trend in wimperland op dit moment!

  • Perfect gepositioneerde wimpers
  • Gemiddeld 6 weken resultaat
  • Je natuurlijke wimpers lijken langer
  • Zowel lange als korte wimpers kunnen behandeld worden
  • Niet getest op dieren

Wat is een wimperlifting Hasselt

Met een wimperlifting worden je natuurlijke wimpers als het ware gelift, dus zonder extensions. Hierdoor krijg je een mooie, open blik die wekenlang blijft! De wimperlift wordt geplaatst met behulp van siliconen shields. Hierdoor kunnen we gemakkelijk elke wimper behandelen en heb jij geen wimperkrultang meer nodig! Deze methode is niet schadelijk voor de wimpers. Integendeel, de producten zijn zo geformuleerd dat je wimpers zelfs een heuse vitamineboost krijgen!

wimperlifting hasselt
wimperlifting hasselt
wimperlifting hasselt
wimperlift hasselt
wimperlifting hasselt
lashlifting hasselt

Is een wimperlifting geschikt voor alle wimpers Wimperlifting Hasselt

Een wimperlift kan zelfs op de kortste wimpers toegepast worden! Ook als je ontzettend rechte wimpers hebt, of als de haargroeirichting niet is zoals je zou willen, is een wimperlifting een oplossing. Omdat we gebruik maken van shiels ipv de traditionele klemmetjes of rollen, krijg je een natuurlijk effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Hoelang duurt de behandeling Wimperlifting Hasselt

Gemiddeld is de totale inwerktijd van de lifting lotions 10 minuten, met een maximum van 14 minuten. Uiteraard moeten we de wimpers ook nog verven en postioneren, dus tel in totaal op een half uur. Verder zijn alle producten veilig om te gebruiken rond het oog. Ze zijn niet schadelijk voor de wimpers. Ook zitten de producten apart verpakt per behandeling, waardoor iedereen dus een verse ingrediënten krijgt, maar wat daarnaast ook nog extra hygiënisch is!

Is lashlifting veilig

Alle producten veilig om te gebruiken rond het oog. Ze zijn niet schadelijk voor de wimpers. Ook zitten de producten apart verpakt per behandeling, waardoor iedereen dus verse ingrediënten krijgt, wat daarnaast ook nog extra hygiënisch is! Wimperlifting Hasselt

Kan een lashlift bij beschadigde wimpers Wimperlifting Hasselt

Als je wimpers beschadigd zijn door bijvoorbeeld overmatig gebruik van een wimperkrultang of wimperextensions moet je helaas even wachten. Een wimperlifting kan enkel uitgevoerd worden op gezonde wimpers. Je kan het herstelproces van je wimpers wel versnellen door onze speciale wimperserum dagelijks aan te brengen.

Waar moet ik op letten na de behandeling

De eerste 24u na je behandeling breng je best geen make-up aan en moeten je wimpers droog blijven. Voor de langdurigheid van je wimperlifting adviseren we ook om geen oogreiniger op oliebasis te gebruiken zolang je de lift hebt. Verder mag je na de eerste 24u dus gewoon terug alles!

Wat kost een wimperlifting Hasselt

We hebben verschillende opties:
Een gewone wimperlifting kost € 60.
Wimperlifting inclusief verven van de wimpers (zodat ze ook mooi zwart zijn) kost € 70.
Wil je misschien enkel je wimpers mooi zwart verven? Dit kost € 20.

Zin gekregen om ook je wimpers te laten liften? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

home