Huidanalyse Hasselt

Wil jij jouw huid écht leren kennen?

Een huidanalyse met onze Observ520 in ons schoonheidsinstituut te Hasselt is ideaal voor iedereen die begrijpt dat elke huid een uniek verhaal vertelt.

We luisteren aandachtig naar jouw wensen en analyseren met zorg je huidconditie, zodat we je het meest op maat gemaakte advies kunnen bieden. Hierdoor kan jij erop vertrouwen dat we er alles aan zullen doen om jouw vraag naar een stralende huid te vervullen.

Discover My Skin Treatment: Huidanalyse – Behandeling – Plan

Stap 1:
Huidanalyse

Huidanalyse Hasselt
Huidanalyse Hasselt

We luisteren naar jouw wensen en doen een grondige huidanalyse.

Stap 2:
Behandeling

gelaatsverzorging Hasselt
gelaatsverzorging Hasselt

Een eerste gelaats-behandeling op maat zorgt voor direct resultaat.

Stap 3:
Persoonlijk Plan

persoonlijk advies
persoonlijk advies

Thuisverzorging en behandelingen die best bij je passen.

Stop met gokken welke producten en behandelingen geschikt zijn voor jou. De huidanalyse in ons instituut in Hasselt is als een reis door elke dimensie van jouw huid.

De daglichtfoto is het vertrekpunt. Hier wordt je huid onthuld zoals hij is in het heldere daglicht. Dit beeld zal onze referentie zijn om te zien hoe je huid is verandert.

Duik dieper in je huid met de cross-polarised foto, waar de verborgen gevoeligheid van je huid zich openbaart. Door dit beeld kunnen we het intensiteitsniveau van je behandeling bepalen en zien we eventuele ontstekingsprocessen in je huid geopenbaard. Hier kunnen we ook nauwlettend de evolutie van couperose of rosacea in de gaten houden.

huidanalyse Hasselt
huidanalyse Hasselt

De parallel-polarised foto werpt een helder licht van het huidoppervlak. Vochttekorten, poriën, rimpels, dode huidcellen,… worden gemakkelijk zichtbaar. De beste manier om deze aan te pakken zit verstopt in deze foto.

huidanalyse Hasselt
huidanalyse Hasselt

Laat het UV-licht je leiden naar de diepere geheimen van zonneschade. Onder dit licht sporen we de bronnen van pigmentproblemen op, nog voordat ze zich aan het oppervlak manifesteren. Zo trotseren we de zon en beschermen we je huid tegen haar grillige stralen.

huidanalyse

Met het Woodslicht doorgronden we de activiteit van talg. Hyperactieve talgklieren lichten op als fonkelende puntjes, hun kleuren onthullen de kwaliteit van je talg. En alsof we een verborgen vijand ontmaskeren, kunnen we zelfs de aanwezigheid van de acnébacterie testen onder dit licht.

huidanalyse Hasselt

Als laatste onthult de gelaatsteint het beste pad dat we moeten volgen om je huid snel en effectief te transformeren. Dit beeld toont ons de weg naar een egalere huid, onthult de pijnpunten die aandacht behoeven en leidt ons naar de schat van een stralende huid.

Ontdek de magie van huidanalyse in Hasselt

Stel je een wereld voor waarin je huidgeheimen worden onthuld, waar elke nuance en eigenheid begrepen wordt. In ons instituut in Hasselt brengen we je de transformerende kracht van een uitgebreide huidanalyse, gecombineerd met een grondig consult.

Door deze twee elementen te verenigen, gaan we op ontdekkingsreis naar de dieperliggende oorzaken van mogelijke huidproblemen. Dit gaat verder dan het aanpakken van oppervlakkige symptomen; het draait om het begrijpen van de kern. Door te focussen op de oorsprong in plaats van het oppervlak, kunnen we blijvende huidverbetering realiseren.

Waarom is deze huidanalyse van belang in Hasselt

Net zoals geen twee zielen gelijk zijn, heeft jouw huid een eigen verhaal. Stel je voor: zowel jij als je beste vriend(in) storen zich aan hetzelfde symptoom, zoals puistjes. Jullie zijn je beiden bewust van dezelfde klacht, maar toch is het verhaal dat erachter schuilt voor iedereen anders. Terwijl jouw vriendin misschien naast puistjes ook gevoeligheid ervaart, kan jij te maken hebben met bijkomstige hydratatieproblemen. Acne kan voor je vriendin bacterieel zijn, terwijl hormonen de oorzaak zijn bij jou. Deze unieke elementen vormen jouw individuele huididentiteit. Een persoonlijke aanpak is daarom essentieel. Onze huidanalyse in Hasselt biedt een holistisch beeld van jouw huid, als basis voor een op maat gemaakte strategie!

Voorbereiding voor de Huidanalyse

Verrassend eenvoudig! Je gebruikelijke huidverzorging op de dag van de analyse blijft hetzelfde. De enige vereiste is het vermijden van producten met een zonnefilter. SPF kan namelijk de nauwkeurigheid van de UV-foto verstoren. Laat ook make-up achterwege. Een vleugje mascara is prima, maar geef je huid ruimte om te ademen. Foundations, concealers en dergelijke laat je achterwege.

Nuttig Voor Degenen Zonder Huidproblemen?

Absoluut! Zelfs als je geen directe problemen ervaart, is het begrijpen van je huid van binnenuit van groot belang. Deze proactieve kennis zorgt ervoor dat je huid jarenlang stralend en jeugdig blijft. Vaak sluimeren onderliggende problemen onder het oppervlak voordat ze zichtbaar worden. Door ze preventief vast te stellen, kunnen we producten en behandelingen ontwerpen om problemen te voorkomen.

Ik heb schrik om de huidfoto’s te zien

Geen zorgen! Perfectie is een ongrijpbaar concept. Het doel van de huidanalyse is niet om je van streek te maken, maar om je te verlichten. De afbeeldingen dienen als een routekaart om een persoonlijke aanpak voor jouw huidbehoeften te creëren. Als je ze liever niet wilt zien, is dat helemaal prima! Ik heb ze echter wél nodig om een correcte inschatting te maken van hoe jouw huid in elkaar steekt. Het gaat erom dat je je op je gemak voelt en goed geïnformeerd bent over de reis van je huid.

Huidscans Tijdens de Zwangerschap

Absoluut veilig! Onze huidanalyse maakt gebruik van verschillende vormen van licht om je huid te begrijpen, zonder enige schadelijke straling. Het is een veilig proces voor zowel jou als je baby.

Zin om een huidanalyse te laten doen in ons instituut in Hasselt?

Ben je nieuwsgierig om aan deze transformerende reis in ons schoonheidsinstituut in Hasselt te beginnen? Maak eenvoudig online je afspraak!