Peeling Hasselt

In ons schoonheidsinstituut in Hasselt, laten we de magie van een peeling jouw huidstructuur transformeren! Is je teint dof? Voelt je huid vermoeid? Heb je last van overtollig talg, wijde poriën, mee-eters, of een onregelmatige huidtextuur? Misschien plagen fijne lijntjes, rimpels, of acnélittekens je? Vrees niet, want met onze peelings kunnen we deze huidproblemen als bij toverslag verbeteren!

De Wonderen van Peelings

Maar hoe bereiken deze wonderbaarlijke peelings dit? Ze maken gebruik van milde natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, lactaatzuur, en amandelzuur. Deze zuren werken op een gecontroleerde en voorspelbare wijze, waarbij ze de huid aansporen zichzelf te vernieuwen. Ze ontdoen de huid als het ware van oude en beschadigde huidcellen, waardoor ruimte ontstaat voor een nieuwe, gezondere huid. Wat verder onze nieuwe generatie peelings zo bijzonder maakt, is het feit dat ze nauwelijks tot geen hersteltijd vereisen. Het tijdperk waarin je huid vervelde na een peeling is dus voorgoed voorbij!

Voordelen Chemische Peelings

Onze peelings bieden niet alleen een peeleffect, maar hebben ook stimulerende eigenschappen. Bijvoorbeeld, glycolzuur werkt als een krachtige bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering, terwijl lactaatzuur pigmentvlekken verheldert en de huid hydrateert. Amandelzuur daarentegen staat bekend om zijn zuiverende kracht, waardoor littekens van puistjes sneller vervagen. Bovendien kunnen we deze peelings onderling met elkaar mengen in verschillende verhoudingen om op maat van jouw huid te werken. De mogelijkheden zijn schier eindeloos.

Het Pad naar Huidvernieuwing

De reis begint meestal met een reeks van vier behandelingen, met intervallen van 4 tot 6 weken, afhankelijk van je huidconditie en gewenste resultaat. Tijdens je persoonlijke intakegesprek, dat geheel kosteloos is, begeleiden we je in het bepalen van het juiste traject.

Het Geheim van de Prikkeling

Misschien vraag je je af, zijn peelings pijnlijk? In ons salon in Hasselt, waar we jarenlange ervaring hebben met diverse vormen van peeling, begin je de behandeling met een prikkelend gevoel dat intens kan lijken. Dit komt doordat de peeling snel door verschillende huidlagen dringt om vernieuwing te stimuleren. Gelukkig duurt dit ‘onaangename’ gevoel hooguit een minuut, waarna de intensiteit snel afneemt.

De Prijs van een Peeling in ons instituut in Hasselt

Een peeling is enkel beschikbaar als add-on bij een gezichtsbehandeling en kost € 35.

De Ontdekkingsreis Na de Behandeling

Onmiddellijk na de behandeling kan je huid een klein beetje roder ogen, wat volkomen normaal is. Dit komt door de toegenomen doorbloeding die de behandeling heeft gestimuleerd. Maar vrees niet, deze roodheid verdwijnt snel. En als je wilt, kan deze moeiteloos worden gecamoufleerd met minerale make-up.

Wel zijn er enkele dingen die je moet vermijden in de eerste 24 uur voor én na de peeling, zoals scheren, epileren, en harsen.

Omdat een peeling altijd een beetje invloed heeft op de beschermende barrière van je huid, is het cruciaal om gedurende de eerste 4 dagen na de behandeling een biomimetische crème te gebruiken. Deze crème bootst je natuurlijke huidbarrière na, terwijl je huid zich herstelt. Voor meer informatie staan we je uiteraard graag te woord tijdens je gratis intake!

Benieuwd of peelings geschikt zijn voor jouw huid? Maak gemakkelijk online een afspraak en ontdek de magie van een stralende huid!

resultaat peelings
resultaat peeling