Peeling Hasselt: de Double Peel Method van Comfort Zone

Bij SkinCorner in Hasselt bieden wij de geavanceerde Sublime Skin Double Peel Method van Comfort Zone aan. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om uw huid te exfoliëren, te vernieuwen en te verjongen. Of u nu last heeft van fijne lijntjes, rimpels, of een doffe teint, onze peeling in Hasselt is de perfecte oplossing.

peeling hasselt double peel method
peeling hasselt double peel method

Wat is de Sublime Skin Double Peel Method?

De Sublime Skin Double Peel Method van Comfort Zone is een buitengewone multi-actieve peeling die geschikt is voor alle huidtypes, van de meest delicate tot de meest resistente huid. Deze modulaire dubbele peeling bevat een intensieve mix van alfa- en polyhydroxyzuren die de effectiviteit maximaliseren. De huid ziet er onmiddellijk gladder en helderder uit en krijgt een jeugdige en gezonde uitstraling.

Wat Maakt de Double Peeling Method bij SkinCorner in Hasselt Uniek?

Wat de Double Peel Method zo uniek maakt, is het gebruik van de Peel Booster. Door deze booster wordt de doorlaatbaarheid van de huid vergroot en vindt er een eerste celstimulatie plaats. Hierdoor wordt de huid ontvankelijker voor de effectieve peel, die vervolgens dieper kan indringen met minder gevoeligheid en een beter resultaat als gevolg. Deze dubbele aanpak zorgt voor optimale huidvernieuwing en een stralende teint.

Voordelen van de Sublime Skin Double Peel Method

  • Diepe Exfoliatie en Huidvernieuwing: Verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing.
  • Verbetering van Fijne Lijntjes en Rimpels: Vermindert zichtbare tekenen van veroudering.
  • Stralende en Gezonde Huid: Zorgt voor een heldere en egale teint.

Age Peel

De Age Peel is ideaal voor een normale tot resistente huid. Deze peeling biedt een diepe huidvernieuwing en vermindert expressielijntjes en rimpels. Het stimuleert een gezonde celvernieuwing en maakt de huid bijzonder soepel en zacht. Deze peeling is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een verjongend effect en een gladde, heldere huid.

Bright Peel

De Bright Peel is speciaal ontwikkeld voor huid met vlekken en een ongelijkmatige teint. Deze peeling bevordert helderheid en uniformiteit van de teint. Het is effectief in het verminderen van donkere vlekken en hyperpigmentatie, waardoor de huid een stralende en egale uitstraling krijgt. Deze peeling is ideaal voor degenen die streven naar een heldere en gelijkmatige huid.

De Peeling is Inbegrepen in deze Behandelingen in onze zaak in Hasselt

De Sublime Skin Double Peel Method is inbegrepen in verschillende van onze gespecialiseerde behandelingen:
De Anti Aging Treatment voor mannen
Sublime Skin Anti Aging behandeling
Luminant behandeling
Maar is voor €35 ook boekbaar als add-on bij de andere behandelingen.