Microneedling Hasselt

Microneedling in ons schoonheidssalon in Hasselt is misschien wel dé beste behandeling in het aanpakken van verschillende huidproblemen. Lijntjes en rimpels? Huid verstevigen? Acnélittekens of striae? Pigmentproblemen zoals melasma of zwangerschapsmasker? Droge huid? Littekens op het gelaat of lichaam? Grote poriën of een grove huidstructuur? Met microneedling kunnen we overal aan huidverbetering doen. Inclusief de handen, hals en décolleté!

HOE WERKT NEEDLING? MICRONEEDLING HASSELT

In ons schoonheidssalon in Hasselt werken we met de automatische microneedling pen van Dermedics. De pen gaat op microscopisch niveau kleine “verwondingen” maken in de huid. Geen paniek, hier komt geen bloed aan te pas. Op deze manier wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Bovendien worden via deze microscopische perforaties alle werkstoffen uit de mesoserums veel beter opgenomen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Na de microneedling behandeling gaat je huid in herstelmodus. Deze duurt 1 – 3 maanden om volledig te voltooien. Toch zullen we afhankelijk van het beoogde doel een vervolgbehandeling 2 – 4 weken later inplannen. In totaal zijn er doorgaans 4 – 8 behandelingen nodig. Tijdens je gratis intake kunnen we dit correct inschatten.

IS MICRONEEDLING PIJNLIJK?

In ons salon in Hasselt hebben we al jarenlange ervaring met microneedling. Uiteraard is de behandeling niet aangenaam, maar het is goed te verdragen. Je kan het gevoel best omschrijven alsof je “gekrast” wordt. Tijdens het needlen zelf ervaar je dus wat ongemak. Na de behandeling is dit echter meteen gedaan. Geen behandeling waarbij je in hogere sferen zal geraken, wél een die je resultaat geeft!

WAAR MOET IK OP LETTEN NA BEHANDELING?

Meteen na de behandeling is je huid wat roder. Dit mag de eerste 24u niet verdoezeld worden met make-up. Na deze 24u mag je de minerale make-up van Inclinic aanbrengen.

De dag na je behandeling ga je ook van start met je nabehandelingsproducten. Want remember: microneedling activeert het vernieuwingsproces van je huid, maar het hangt van jou af hoe goed dit proces achteraf verloopt!

Zin om te kijken of microneedling wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat microneedling
resultaat microneedling Hasselt

WAT KOST MICRONEEDLING? MICRONEEDLING HASSELT

Microneedling kost €145 per sessie.