Preventie huidveroudering

Preventie van huidveroudering draait helemaal rond het onderhouden van de huid die je nu hebt. Door de combinatie van onze gespecialiseerde behandelingen en de juiste thuisbehandeling, zorg je ervoor dat je huid zo lang mogelijk fris en vitaal blijft! Hoe we dit exact doen? Door in te zetten op volgende pijlers:

  • Daglicht: Het UVA licht van de zon is er het hele jaar door als het licht is buiten. Van deze stralen verbrand je niet maar verouder je wel. Bovendien dringt UVA licht ook door het wolkendek heen en door glas, je bent dus altijd blootgesteld aan het verouderend licht van de zon. Hiertegen beschermen is dus een absolute must als je preventief wil werken op huidveroudering.
  • Pollutie: luchtverontreiniging ontregelt de afweersystemen van de huid. Hierdoor raakt je huid sneller geïrriteerd en veroudert ze sneller.
  • Stress beperken: stress is niet enkel nefast voor je mentale gezondheid maar ook voor je fysieke lichaam en dus ook je huid. Af en toe neerploffen in onze wellnessbank is dus actief werken een stress management!
  • Lifestyle: roken, drinken, te veel vet, te weinig vet, te veel suiker, te weinig water,… allemaal zaken waarvan we weten dat we ze niet horen te doen. Wij staan niet klaar om met een vinger te wijzen, maar om een oplossing te bieden om de nefaste gevolgen hiervan zoveel mogelijk te counteren.

De meest gangbare behandelingen voor preventie van huidveroudering vind je in ons menu van gelaatsverzorgingen. Tijdens een gratis huidanalyse stellen we bovendien een persoonlijk behandelplan op. Afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via deze link!