LED therapie Hasselt

LED therapie is één van de vaakst uitgevoerde behandelingen in ons schoonheidssalon in Hasselt. Het is dan ook een echte huidvernieuwende allrounder! Wil je werken op anti aging en dus fijne lijntjes en rimpels aanpakken? Je gevoelige huid aanpakken? Puistjes verminderen? Rosacea verbeteren? Gewoon even lekker relaxen? LED therapie is wat je zoekt!

HOE WERKT LED THERAPIE?

In ons schoonheidsinstituut in Hasselt werken we enkel met rode LED therapie met een stabiele outpot van 630nm. Waarom? Dit is in feite de enige frequentie die effectief wetenschappelijk onderbouwd is. Rood LED licht zorgt ervoor dat alle huidcellen terug meer energie krijgen. Op die manier stimuleert het alle essentiële processen zodat de huid terug gezond kan worden en in balans komt. Ontstekingen genezen veel sneller en de immuniteit van je huid vaart er wel bij. Heb je bijvoorbeeld zo’n hypergevoelige huid dat je bijvoorbeeld niet meer geharst kan worden? Dan is LED therapie de ideale oplossing voor jou!

HOEVEEL LED BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Dit hangt doorgaans af van het oogpunt waarvoor we de behandeling inzetten. Heb je last van puistjes of een gevoelige huid? Dan starten we meestal op met 2 behandelingen per week over een tijdspanne van 3 weken.

Wil je de LED gebruiken (als onderdeel) voor anti aging? Dan starten we eerder met behandelingen om de 2 – 4 weken.

Tijdens een gratis intake krijg je een correcte inschatting voor jouw specifieke huid!

IS LED THERAPIE PIJNLIJK?

Nee! Verre van! LED therapie is zelfs uitermate ontspannend! Studies tonen aan dat het stress vermindert en een gezonde nachtrust bevordert!

WAAR MOET IK OP LETTEN NA DE LED BEHANDELING?

De LED behandeling brengt geen downtime met zich mee. Je kan meteen na de behandeling dus gewoon doen wat je anders deed. Wel is het belangrijk om de huid correct te verzorgen zodat je thuisroutine meewerkt met het beoogde doel van je behandelingen. Meer informatie hierover krijg je ook tijdens je intake!

Zin om te kijken of LED therapie wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat LED therapie
resultaat LED therapie

HOEVEEL KOST EEN LED BEHANDELING?

Een behandeling kost €70 per sessie