Gelaatsverzorging Hasselt

Ben jij op zoek naar een ontspannende gelaatsverzorging in Hasselt mét resultaat?

Welkom bij skincorner, waar jouw gelaatsverzorging in Hasselt volledig op maat is van jou.

Te midden van alle keuze is het vaak verwarrend om de juiste gelaatsbehandeling voor jouw huid uit te kiezen. En dat is jammer, want iedereen verdient het om zorgvuldig verwend te worden.

De Discover My Skin Treatment: een gelaatsverzorging voor jou en door jou in Hasselt

Stap 1:
Huidanalyse

Huidanalyse Hasselt
Huidanalyse Hasselt

We luisteren naar jouw wensen en doen een grondige huidanalyse.

Stap 2:
Behandeling

Gelaatsverzorging Hasselt
Gelaatsverzorging Hasselt

Een eerste gelaats-behandeling op maat zorgt voor direct resultaat.

Stap 3:
Persoonlijk Plan

persoonlijk advies
Persoonlijk Advies

Thuisverzorging en behandelingen die best bij je passen.

Laat je niet meer teleurstellen door gelaatsverzorgingen die niet aan jouw verwachtingen voldoen

We begrijpen dat geen twee mensen hetzelfde zijn, en jouw gelaatsverzorging moet dat weerspiegelen. Daarom is de Discover My Skin Treatment ontwikkeld, speciaal voor jou.

Met de Discover My Skin Treatment is jouw behandeling afgestemd op jouw unieke behoeften. We willen weten wie jij bent, wat je doelen zijn en wat je verwacht van jouw huidverzorging. Dit is de basis voor alles wat we doen.

We begrijpen dat jouw huid en jouw verwachtingen uniek zijn. We willen dat je niet alleen tevreden bent, maar dat je straalt van zelfvertrouwen, wetende dat jouw behandeling speciaal voor jou is ontworpen.

Gelaatsverzorging Hasselt

Een overzicht van elke gelaatsverzorging in onze zaak in Hasselt

Bij skincorner hebben we een breed scala aan gelaatsbehandelingen. Van hydratatie tot anti-aging en meer. Maar onthoud vooral dat we je maatwerk leveren. Na jouw Discover My Skin Treatment mixen en matchen we voor een aanpak op maat. Eenmaal we jou en jouw huid kennen, kunnen we je hier correct adviseren.

  • Hydramemory: €105: Laat je huid baden in een oase van hydratatie en herwin haar natuurlijke gloed.
  • Active Pureness: €105: Perfectie voor de huid die balanceert tussen uitersten, met de kracht om puistjes te beteugelen.
  • Remedy: €105: Voor de delicate huid die snakt naar kalmerende zorg en bescherming.
  • Recover Touch: €105: Een reis naar hernieuwde jeugdigheid en stralende vitaliteit.
  • Sublime Skin: €150: Verstevig en verjong je huid met onze exclusieve behandeling, gebruikmakend van Sublime Skin producten en innovatieve technieken zoals de Double Peel-methode of LED-therapie.
  • Luminant: €150: Een krachtige behandeling tegen pigmentvlekken en melasma of het zwangerschapsmasker.
  • Tranquillity™: €150: Hier herontdek je je innerlijke zelf terwijl je huid diepgaand wordt gezuiverd en gehydrateerd, een unieke ervaring die je zal betoveren.

Onderstaande add-ons maken elke behandeling nog meer personaliseerbaar volgens jouw wensen en behoeften.

Gelaatsverzorging Hasselt: FAQ’s

Onze producten – [ comfort zone ]

Onze behandelingen zijn doordrenkt met de kracht van [ comfort zone ] producten. Dankzij meer dan 60 wetenschappers laat dit merk wetenschap en natuur elkaar ontmoeten om jouw huid te transformeren. Elke formule, elke aanraking, elke geur is een betoverende ervaring op zich.

Ervaar de harmonie tussen schoonheid en duurzaamheid, en laat jezelf verwennen met [comfort zone]. Met [comfort zone] kun je rekenen op producten en behandelingen die niet alleen fantastische resultaten leveren voor jouw huid, maar ook rekening houden met onze planeet. Elke stap in de behandeling is als een dans, die jouw huid voedt en diepe ontspanning brengt.

schoonheidssalon Hasselt

Allergieën

Bij allergieën voor bepaalde stoffen houden we daar rekening mee. Neem gerust je allergielijst mee, zo kunnen we de perfecte producten voor jouw huid kunnen selecteren.

Een gelaatsverzorging in Hasselt tijdens Zwangerschap en Borstvoeding

De meeste van onze gelaatsverzorgingen zijn veilig tijdens de zwangerschap en borstvoeding. We zullen altijd zorgvuldig adviseren welke behandeling het beste bij jou past.

Krachtige Zorg Tijdens Kankerbehandelingen

Als je momenteel chemotherapie of bestralingen ondergaat, begrijpen we dat je huid speciale zorg nodig heeft. We bieden zachte, herstellende behandelingen om je huid te ondersteunen.

Hoe vaak een gelaatsverzorging

De frequentie van je behandeling hangt af van je persoonlijke doelen. De huid vernieuwt zichzelf elke 4 – 6 weken, waardoor dit het ideale interval is als we je huidige huidconditie willen onderhouden. Soms kan het echter ook nodig zijn om de frequentie op te drijven in kuurverband om sneller tot een resultaat te komen. Tijdens je Discover My Skin Treatment krijg je alle informatie die in jouw specifieke geval van toepassing is.

Wat gebeurt er tijdens de inwerking van het masker

Tijdens de gehele behandeling, van begin tot einde blijven we met je bezig. Onze onverdeelde aandacht is volledig voor jou. Wat we exact doen tijdens de inwerkmomenten hangt verder af van wat jij wil. Denk dan aan een deugddoende hand- arm massage, of een extra massage van nek en schouders. We hebben tal van speciale experiences om jou de ultieme ontspannende gelaatsverzorging in Hasselt te geven.