Huid verstevigen

Een verslapte huid kan verschillende oorzaken hebben, zoals ouderdom, zonbeschadiging, roken, slechte voeding en genetische aanleg. Gelukkig zijn er diverse niet-chirurgische oplossingen om de huid te verstevigen. Het is belangrijk om te onthouden dat voorkomen beter is dan genezen en dat het dus raadzaam is om vroegtijdig te beginnen.

Radiofrequentie is een veelgebruikte technologie om de huid te verstevigen. Deze behandeling maakt gebruik van radiogolven die diep in de huid doordringen en de productie van collageen en elastine stimuleren. Dit leidt tot een strakkere huid met meer volume en een vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Een andere behandeling die we veel toepassen is Neck Recovery. Deze behandeling richt zich specifiek op de huid van de hals en decolleté en maakt gebruik van speciale ingrediënten die de huid verstevigen en de elasticiteit verbeteren.

Tot slot wordt ook microneedling vaak ingezet om de huid te verstevigen. Hierbij worden kleine naaldjes gebruikt om de huid te prikkelen en zo de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Dit zorgt voor een strakkere huid en een verbeterde textuur.

Het is belangrijk om te weten dat het resultaat van deze behandelingen afhangt van de mate van huidverslapping en dat meerdere behandelingen nodig kunnen zijn voor het gewenste resultaat.

Behandelingen die we vaak gebruiken om de huid te verstevigen:
Sublime Skin
Neck Recovery
– Radiofrequentie 
– Microneedling

Tijdens een gratis intake en huidanalyse kom je erachter welke behandeling voor jou het meeste geschikt is. Benieuwd? Maak dan gemakkelijk een afspraak via deze link!