De Magie van de Comfort Touch Massage: Een Dans van Ontspanning

Een massage die niet alleen je lichaam beroert, maar ook je ziel omarmt, dat is de betoverende Comfort Touch Massage: een dans van innerlijke rust en hernieuwde energie.

Deze massagevorm vindt zijn oorsprong in de Esalen-massage, een unieke kunst die ontstond aan de serene kusten van Big Sur, Californië. Het Esalen Institute, vernoemd naar de Esselen-indianenstam die ooit in dit gebied woonde, bracht deze verfijnde techniek tot leven. In 1982 reisde de Esalen-massage over de oceaan en vond haar thuis in Europa, in het hart van Zürich, Zwitserland.

Esalen-massage gaat verder dan alleen het verlichten van fysieke klachten; het omhelst de kracht om mentale spanning te verminderen.

“Massage is aanraken met een doel, een oprechte communicatie,” beschrijft het met precisie. Het is meer dan een ritmische aanraking – het is een meditatieve dans waarin huid, lymfe- en bloedcirculatie worden gestimuleerd, spieren en zenuwstelsel ontspannen en toxines worden losgelaten. Dit is hoe we ons wapenen tegen de greep van stress. Het is een gesprek met onszelf, een reis naar innerlijke rijkdom.

De Comfort Touch Massage is als een dans, een hartslag, een kunst die de gast omhelst. Elk gebaar roept een reactie op, elke aanraking laat spanning los. Dit is geen monoloog, maar een dialoog tussen therapeut en ontvanger.

Deze massage brengt wetenschap en harmonie samen. De techniek biedt snel zichtbare resultaten. Delicaat maar diepgaand, kalmeert het de gezichtsspieren en laat het een diep gevoel van ontspanning door het hele lichaam stromen.

Ons gezicht vertelt een verhaal van emoties, elke rimpel is een herinnering aan ervaringen. De Comfort Touch Massage stimuleert energie, voeding en metabolisme, behoudt elasticiteit en ontspant spieren.

Dit is meer dan een massage; dit is een eeuwenoude menselijke uitwisseling, een kunst van geven en ontvangen, luisteren en reageren. Laat je meevoeren door de beweging, het ritme van comfort en welzijn.

Deze massage zit verwerkt in volgende behandelingen:
Recover Touch
Sublime Skin
Tranquillity