Samadhi Experience

Op zoek naar innerlijke rust en ontspanning?

Het leven kan hectisch zijn en stress kan zich opstapelen. Daarom is het moeilijk om echt te ontspannen en tot rust te komen. Bij skincorner.be begrijpen we dat maar al te goed. We weten dat het vinden van innerlijke rust en ontspanning van essentieel belang is voor een gezond en evenwichtig leven. De Samadhi Experience is als Add-On bij elke gezichtsbehandeling bij te boeken.

Ervaar de Samadhi Experience

Stel je voor dat je jezelf kunt onderdompelen in een oase van rust en sereniteit. Waar de stress van de wereld om je heen vervaagt en je volledig kunt ontspannen en vernieuwen. Dat is precies wat onze Samadhi Experience te bieden heeft.

Stap 1: Welkom in je eigen cocon van rust, warmte en compleet welbehagen

Gharieni Wellnessbank
Gharieni Wellnessbank

Bij de Samadhi Experience wordt je verwelkomd in een wereld van comfort en luxe. Neem plaats op onze verwarmde wellnessbank van Gharieni en voel hoe de zachte kussens en warmte je omarmen. Terwijl je jezelf langzaam laat wegzakken in een staat van diepe ontspanning.

Stap 2: Verlies jezelf in kalmerende geuren en laat alle spanningen los

Tranquillity
Tranquillity

Terwijl je ontspant op de wellnessbank, word je omringd door de kalmerende geuren van onze exclusieve blend van essentiële oliën. Deze zorgvuldig samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder cederhout, zoete sinaasappel en Damascus roos, helpt je om spanning los te laten en innerlijke rust te vinden.

Stap 3:
Laat je meeslepen door het geluid van totale ontspanning

Noise Cancellation
Noise Cancellation

Sluit je ogen en laat je meeslepen door het rustgevende geluid van onze 3D-geluidstechnologie en binaurale geluiden. Laat je gedachten wegdrijven terwijl je geniet van een gepersonaliseerde audio-ervaring. Deze is speciaal ontworpen om stress te verminderen en de geest te kalmeren.

Wat betekent Samadhi

Samadhi is een woord afkomstig uit het Sanskriet. Het staat voor een staat van diepe meditatieve absorptie, waarin de geest volledig gefocust en kalm is. Het is een toestand van innerlijke vrede, waarin de drukte van het dagelijks leven vervaagt en je één wordt met het moment. Bij skincorner.be geloven we dat de Samadhi Experience niet alleen een behandeling is, maar een reis naar deze staat van totale ontspanning en innerlijke harmonie.

Egla’s ervaring met de Samadhi Experience

Meer over de geluidstechnologie

Bij de Samadhi Experience wordt je niet alleen verwend met luxe en comfort. Maar ook met geavanceerde geluidstechnologie die je meeneemt op een reis van diepe ontspanning en vernieuwing. Onze state-of-the-art 3D-geluidstechnologie en binaurale geluiden zijn ontworpen om een meeslepende audio-ervaring te bieden. Deze omarmt al je zintuigen omarmt en neemt je mee naar een staat van totale rust.

Onze 3D-geluidstechnologie bootst de geluiden van de natuur na, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in een omgeving van rust en sereniteit. Elke geluidsfrequentie wordt nauwkeurig afgestemd om een gevoel van kalmte en welzijn te bevorderen. Terwijl binaurale geluiden worden gebruikt om een diepe staat van ontspanning te induceren.

Laat je meevoeren door het geluid van kabbelende beekjes, zacht ruisende bladeren en zingende vogels, terwijl de stress en spanning van je afvallen. Dankzij onze geavanceerde geluidstechnologie zul je jezelf binnen enkele momenten in een staat van totale ontspanning bevinden. Klaar om de wereld om je heen te vergeten en jezelf over te geven aan de rust en vernieuwing die de Samadhi Experience te bieden heeft.

Ontdek de kracht van aromatherapie

Naast geavanceerde geluidstechnologie wordt de Samadhi Experience verrijkt met de krachtige voordelen van aromatherapie. We geloven in de helende eigenschappen van natuurlijke essences en hebben zorgvuldig een blend van essentiële oliën uitgekozen die speciaal is ontworpen om diepe ontspanning en welzijn te bevorderen.

Onze exclusieve blend van essentiële oliën, waaronder cederhout, zoete sinaasappel, Damascus roos, geranium, sandelhout en vetiver, is met de grootste zorg samengesteld om een harmonieuze synergie van geuren te creëren die kalmeren, verfrissen en vernieuwen.

Cederhout staat bekend om zijn aardende eigenschappen, terwijl zoete sinaasappel een gevoel van vreugde en ontspanning brengt. Damascus roos, een van de meest kostbare bloemen ter wereld, kalmeert de geest en opent het hart. Terwijl geranium en sandelhout een gevoel van balans en welzijn bevorderen. Vetiver, met zijn aardse en houtachtige aroma, verankert en kalmeert de geest, waardoor je jezelf dieper kunt laten ontspannen.

Laat je betoveren door de heerlijke geuren van onze aromatherapeutische oliën terwijl je geniet van de Samadhi Experience. Ervaar de rustgevende kracht van de natuur en laat jezelf onderdompelen in een wereld van ontspanning en vernieuwing.

Pieter zijn ervaring met de Samadhi Experience

Omarm comfort en luxe met onze verwarmde wellnessbank

Bij de Samadhi Experience draait alles om comfort en luxe. En onze verwarmde wellnessbank van Gharieni is daar geen uitzondering op. Deze state-of-the-art bank is speciaal ontworpen om een oase van comfort te creëren waarin je jezelf volledig kunt ontspannen en vernieuwen.

De Gharieni wellnessbank is voorzien van extra zachte bekleding en dikke kussens. Waardoor je jezelf meteen thuis voelt zodra je plaatsneemt. De bank is uitgerust met een geavanceerd verwarmingssysteem dat zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmte. Hierdoor verlicthen spanningen in de spieren en kan je dieper ontspannen.

Of je nu geniet van een rustgevende massage of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, onze verwarmde wellnessbank biedt de perfecte plek om tot rust te komen en te herstellen.