Gezichtsbehandeling voor mannen

Stel je een gezichtsbehandeling voor mannen voor als een onderhoudsbeurt voor je favoriete wagen. Een goed onderhouden motor presteert na elk onderhoud beter en gaat veel langer mee. Voor je gezicht geldt hetzelfde: regelmatige onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat jij fris en vitaal voor de dag blijft komen! Laat ons je begeleiden op deze heroïsche queeste naar een gezonde en stralende mannenhuid, klaar om elk avontuur met vertrouwen tegemoet te treden! En hoewel we op deze pagina de algemene geheimen van een mannenhuid ontrafelen, adviseer ik je toch een gratis intake met huidanalyse , om jouw unieke huidbeeld volledig in kaart te brengen.

Een gezichtsbehandeling voor mannen is een vak apart

De mannenhuid onderscheidt zich op vele manieren van die van vrouwen. Overladen met testosteron, ziet de hormonale veroudering er immers totaal anders uit. Deze robuuste huid is van nature vetter en glimt sneller. Dikker dan zijn vrouwelijke tegenhanger, neemt hij gewone producten minder gemakkelijk op, waardoor zwarte punten en grove poriën sneller op de loer liggen. Maar dat is niet alles! De mannenhuid kampt vaker met vochttekorten en zijn zuurtegraad zwaait met een geheel eigen scepter, wat van groot belang is bij het samenstellen van producten. Het resultaat? Een huid die zijn eigen avontuurlijke reis bewandelt en soms wat gevoeliger is dan verwacht.

Als man verdien je uniek advies en speciaal ontworpen producten voor jouw huid! Geen flauwe kopieën van damesproducten, maar krachtige bondgenoten die harmoniëren met het testosteron in je huid. Daarom werken we bij een gezichtsbehandeling voor mannen uitsluitend met producten die zijn afgestemd op de behoeften van de mannenhuid.

Wat je mag verwachten

Maar wat kan zo’n gezichtsbehandeling voor mannen jou allemaal bieden?
– Moet je er piekfijn uitzien voor een belangrijke meeting of sollicitatie?
– Heb je tekenen van vermoeidheid na een vermoeiende reis?
– Is je huid geïrriteerd of mist hij zijn gebruikelijke glans?
– Kamp je met ingegroeide baardharen of vervelende puistjes?
– Heb je nazorg nodig na chirurgische ingrepen, een ooglidcorrectie of injectables?
– Wil je huidveroudering zo veel mogelijk uistellen?
– Wil je een specifiek huidprobleem aanpakken?

Wij begrijpen als geen ander de behoeften van de mannenhuid. Met diepgaande wetenschappelijke kennis en vakkundige technieken passen we precies toe wat jouw huid nodig heeft. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op jou en je huid, zodat je het beste resultaat ervaart!

De gezichtsbehandelingen voor mannen in een notendop

Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die we speciaal voor jou aanbieden.

1. Wellness Treatment voor Mannen

De Wellness Treatment is gericht op het bieden van een ontspannende en verfrissende ervaring. Het is ideaal voor mannen die willen genieten van een beetje verwennerij en zelfzorg, zonder specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze behandeling omvat meestal:

 • Reiniging: Een grondige reiniging om vuil en onzuiverheden van de huid te verwijderen.
 • Massage: Een ontspannende massage om de spieren te kalmeren en stress te verminderen.
 • Masker: Een hydraterend, zuiverend of kalmerend masker om de huid te voeden.
 • Aanvullende producten: Tijdens deze behandeling worden voornamelijk producten gebruikt die gericht zijn op zuivering, recovery en hydratatie.

2. Anti Aging Treatment voor Mannen

De Anti Aging Treatment is ontworpen om de tekenen van veroudering aan te pakken. Deze behandeling is geschikt voor mannen die rimpels en fijne lijntjes en willen verminderen of zoveel mogelijk voorkomen. Het omvat:

 • Diepere Reiniging: Naast de basisreiniging wordt vaak een diepere reiniging uitgevoerd om de huid voor te bereiden op de anti-aging producten.
 • Anti Aging Serums: Het gebruik van krachtige anti-aging serums bomvol peptides om de huidtextuur te verbeteren en rimpels te verminderen.
 • Specifieke Massage: Een massage die gericht is op het stimuleren van de bloedcirculatie en het verbeteren van de elasticiteit van de huid.
 • Anti Aging Masker: Een masker dat specifiek is ontwikkeld om de tekenen van veroudering aan te pakken, zoals verlies van stevigheid en rimpels.

3. Anti Aging & Firming Treatment voor Mannen

De Anti Aging & Firming Treatment gaat een stap verder dan de standaard Anti Aging Treatment door extra nadruk te leggen op celstimulatie van de huid. Het omvat alle elementen van de Anti Aging Treatment, maar voegt daar het volgende aan toe:

 • Age Peel: Een milde chemische peeling die dode huidcellen verwijdert en de huidtextuur verbetert. Het stimuleert ook de celdeling, waardoor de huid er meteen energieker uitziet, maar ook de aanmaak van nieuwe gezonde cellen gestimuleerd wordt.
 • Verstevigende Massage: Een specifieke massage gericht op het verstevigen van de huid, vooral rond de kaaklijn en hals.
 • Liftend Masker: Een masker dat is ontworpen om de huid te verstevigen en liften, waardoor het een jeugdiger uiterlijk krijgt.

Kortom, terwijl de Wellness Treatment gericht is op ontspanning en verwennerij, richt de Anti Aging Treatment zich op het verminderen van tekenen van veroudering, en de Anti Aging & Firming Treatment combineert deze met extra nadruk op het verstevigen en liften van de huid. De keuze hangt af van je specifieke behoeften en doelen voor je huidverzorging.

Klaar om jezelf te verwennen met een authentieke gezichtsbehandeling voor mannen? Maak dan eenvoudig online een afspraak!