Voedende gelaatsverzorging Recover Touch

Welkom in de verkwikkende wereld van Recover Touch, een weldadige en voedende gelaatsverzorging die je huid koestert en herstelt. De gebruikte producten schitteren met de pracht van antioxidanten en natuurlijke wonderen zoals Goji Berry, macadamia olie en gehydroliseerde tomatenpel.

Deze betoverende behandeling wordt ten zeerste aanbevolen voor hen met een broze, droge en ondervoede huid.

Ervaar tevens de magie van onze unieke Comfort Touch Massage, die niet alleen alle werkstoffen tot in de diepste lagen van je huid laat doordringen, maar ook je lichaam en geest omhult in een cocon van volledige ontspanning. Laat je meevoeren op een reis van verjonging en rust, terwijl onze vakkundige aanraking je zintuigen kalmeert en je naar een staat van totale sereniteit brengt.

Afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via deze link!

recover touch voedende gelaatsverzorging
recover touch voedende gelaatsverzorging

Antioxidanten voor de ultieme omhelzing van je huid

voedende gelaatsverzorging
voedende gelaatsverzorging

Als schildwacht van ons lichaam staat onze huid dag in dag uit tegenover externe invloeden. Helaas moet ze ook de strijd aangaan met vrije radicalen, een onzichtbare vijand die voortkomt uit zowel interne als externe krachten zoals UV-stralen, vervuiling en stress.

Door de voedzame en luxueuze producten van Recover Touch, die doordrenkt zijn met antioxidanten en vitamines, wordt het herstel van je huid in gang gezet. Het resultaat? Je huid onthult een jeugdige uitstraling die schittert als een nieuw begin.

Bescherm je huid als een echte pro voedende gelaatsverzorging

Vrije radicalen ontstaan als een natuurlijk bijproduct van onze cellulaire activiteit. Helaas vermenigvuldigen ze zich wanneer we worden blootgesteld aan de zon, roken, vervuiling, ongezonde voeding en andere schadelijke elementen.

Gelukkig beschikken we over een ingenieus ingebouwd afweersysteem: onze overvloed aan antioxidanten. Deze helden neutraliseren de schadelijke invloed van vrije radicalen. Daarom is het van onschatbare waarde om regelmatig onze voorraad antioxidanten aan te vullen, bijvoorbeeld door de betoverende Recover Touch voedende gelaatsverzorging.

recover touch
recover touch

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

recover touch gelaatsverzorging
Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES. 
Geschikt voor veganisten. 
Gemaakt in Italië met hernieuwbare bronnen.
Recyclebare CO2 gecompenseerde verpakking. 
Gerecycled gecertificeerd FSC papier. 

Deze behandeling omarmt het concept van “Conscious Skin Science”, waarbij natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten diep doordringen om je huid te voeden en te verjongen. Betreed een wereld waar je huid zowel gevoed als verwend wordt met de kracht van de natuur en de vooruitgang van de wetenschap.

De behandeling bestaat uit volgende fases:
Tranquillity™ welkomstritueel
Skin preparation
– Delicate exfoliatie
– Face&Eye Renewing Concentrate
Herstellende Olie
Comfort Touch Massage
Herstellend Masker
Hydrabrush massage
– Eye Cream
Herstellende crème