Voedende gelaatsverzorging Recover Touch

Recover Touch is een aangename, voedende gelaatsverzorging die de huid helpt herstellen. De gebruikte producten zijn rijk aan antioxidanten en natuurlijke ingrediënten zoals Goji Berry, macadamia olie en gehydroliseerde tomatenpel.

Zeer aanbevolen voor een broze, droge, ondervoede huid.

Afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via deze link!

recover touch voedende gelaatsverzorging
recover touch voedende gelaatsverzorging

Antioxidanten voor het ultieme huidcomfort

voedende gelaatsverzorging
voedende gelaatsverzorging

Onze huid is onze grootste beschermer tegen invloeden van buitenaf. Helaas heeft ze elke dag te kampen met zogenaamde vrije radicalen. Deze zijn het gevolg van interne en externe factoren zoals UV-stralen, vervuiling en stress, en vallen onze huid aan.

Door de voedende en rijke producten van Recover Touch met antioxidanten en vitaminen, stimuleert deze behandeling het herstel van je huid. Je huid wordt jeugdiger en straalt weer.

Bescherm je huid tegen vrije radicalen voedende gelaatsverzorging

Vrije radicalen ontstaan als natuurlijk gevolg van onze cellen die energie verbruikt hebben. Helaas worden er meer aangemaakt als we blootgesteld worden aan de zon, roken, in contact komen met pollutie, ongezond eten enzovoort.

Gelukkig hebben we een natuurlijk ingebouwd afweermechanisme: ons opvangnet van antioxidanten. Antioxidanten neutraliseren immers de schadelijke vrije radicalen. Daarom is het waardevol om regelmatig deze antioxidanten aan te vullen, bijvoorbeeld door de Recover Touch voedende gelaatsverzorging.

recover touch
recover touch

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

recover touch gelaatsverzorging
Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES. 
Geschikt voor veganisten. 
Gemaakt in Italië met hernieuwbare bronnen.
Recyclebare CO2 gecompenseerde verpakking. 
Gerecycled gecertificeerd FSC papier. 

Voeg Renight Cream en Renight Oil toe aan je avondverzorging en bescherm zo je huid thuis verder tegen vrije radicalen. Voorkom zo tekenen van droogte, veroudering en vermoeidheid.

Wanneer je huid buitengewoon droog aanvoelt kan je als extra ook nog 2x per week het Renight Mask aanbrengen en heel de nacht laten inwerken, voor een at-home gelaatsverzorging.