Luminant behandeling voor pigmentvlekken en melasma of zwangerschapsmasker

Ontdek een behandeling voor pigmentvlekken en melasma of zwangerschapsmasker die je huid op een natuurlijke en zachte manier transformeert. Laat je huid stralen als nooit tevoren met Luminant – waar schoonheid en natuur samenkomen in perfecte harmonie. Een sprookjesachtige gezichtsbehandeling die de kracht van de natuur onthult en je betovert met een stralende teint.

luminant behandeling voor pigmentvlekken melasma zwangerschapsmasker
luminant behandeling voor pigmentvlekken melasma zwangerschapsmasker

De Magie van Luminant – 3-BRIGHT TECHNOLOGY™

behandeling melasma
behandeling melasma

Luminant is geen gewone gelaatsverzorging voor pigmentvlekken, melasma of zwangerschapsmasker; het is een toverspreuk die is samengesteld uit de krachten van de natuur en de wijsheid van de dermatologische wetenschap. Het geheim? De 3-BRIGHT TECHNOLOGY™ – een bewezen methode om donkere vlekken te corrigeren en te voorkomen, terwijl bestaande vlekken verminderen.

Wat Luminant nog magischer maakt, is dat het geschikt is voor alle huidtinten en zelfs veilig is tijdens de zwangerschap. Dit is de belichaming van schoonheid in harmonie met de natuur.

De Drie Bronnen van Stralendheid

Luminant is gebaseerd op de kracht van de natuur en de wijsheid van dermatologische wetenschap. Het behandelt de drie belangrijkste oorzaken van hyperpigmentatie met behulp van een reeks bioactieve ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd uit de rijke schatten van Moeder Natuur. Deze ingrediënten hebben hun effectiviteit bewezen bij alle soorten donkere vlekken.

Met formules die 97,6% natuurlijke ingrediënten bevatten, biedt Luminant een zachte, maar krachtige benadering van huidverzorging. De biomimetische texturen zorgen voor optimale absorptie en een zintuiglijke ervaring die je betovert.

behandeling pigmentvlekken
Luminant producten tegen pigmentvlekken

Herstel je Stralende Teint met Onze Professionele Behandeling tegen pigmentvlekken en melasma of zwangerschapsmasker

behandeling zwangerschapsmasker
behandeling zwangerschapsmasker

Tijdens de behandeling gebruiken we een speciale Bright Peel – een peelingoplossing die een gelijkmatige en stralende teint bevordert, de zichtbaarheid van dyschromie en donkere vlekken vermindert. Deze magische mix van zuren bevordert de celvernieuwing voor een specifieke verhelderende werking. Het geeft onmiddellijke helderheid en een egalere teint, en werkt samen met specifieke verhelderende producten om donkere vlekken te vervagen.

Om alles af te maken, wordt er na de behandeling een speciaal professioneel bruisend verhelderend masker gebruikt dat onmiddellijk de teint verbetert.

De behandeling bestaat uit volgende fases:
– Tranquillity™ welkomstritueel
– Skin preparation
– Bright Peel
Hydrabrush Massage
– Illuminating Mask
– Hydra & Firm Ice Roller Massage
– Luminant Serum tegen pigmentvlekken
Luminant crème voor pigmentvlekken
– Depuff Eye Cream
– Luminant Defense Fluid SPF bescherming tegen pigmentvlekken