Ontspannende gelaatsverzorging Tranquillity™

Stap binnen in de weelderige wereld van Tranquillity™, een ongeëvenaard ritueel dat reikt naar ultieme ontspanning. Deze buitengewone gelaatsverzorging omarmt je met de unieke synergie van de betoverende Tranquillity™ geurbeleving, sublieme massagetechnieken en omhullende Tranquillity™ klanken, die samen een diepe rust teweegbrengen.

Met deze meeslepende 360° ervaring brengt deze behandeling je terug in verbinding met jezelf. En als kers op de taart wacht je een diepgaande zuivering en een verkwikkende hydratatieboost!

In tegenstelling tot andere gelaatsverzorgingen, waarbij specifieke massagetechnieken als losse puzzelstukjes verschijnen, vloeien ze bij Tranquillity™ harmonieus in elkaar over.

Tranquillity beleven? Maak gemakkelijk online een afspraak!

tranquillity
tranquillity

Een oase van ontspanning = tijd voor mijn innerlijke zelf

Ons lichaam schiet vaak in een ‘fight or flight’ modus bij confrontatie met externe stressoren. Een oerreactie die ooit van pas kwam om te vluchten voor prehistorische gevaren, maar die minder passend is in onze moderne wereld. Wetenschappers bevestigen dat stress één van de grootste boosdoeners is voor onze gezondheid en welzijn. Het is dan ook niet verrassend dat veel (huid)aandoeningen nauw verbonden zijn met stress.

Tranquillity™ omhult je met een zorgvuldig samengestelde mix van aromatische formules. Deze geuren reizen direct naar het limbisch systeem in je hersenen, waar ze diep welzijn bevorderen. Het is dan ook geen wonder dat velen deze behandeling als “verslavend” omschrijven.

Aromatherapie en de kunst van welzijn

ontspannende gelaatsverzorging tranquillity
ontspannende gelaatsverzorging tranquillity

Onze neus fungeert als een krachtige brug tussen ons lichaam en de wereld om ons heen. Geuren kunnen wonderen verrichten. Ze roepen herinneringen op en waarschuwen voor veranderingen in onze omgeving.

Daarom kan onze neus ook een bondgenoot worden voor onze gemoedstoestand. Als we hem goed voeden, kan hij ons helpen te focussen op ontspanning en positieve verandering.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES.  

Geschikt voor veganisten. 

Klinisch bewezen werkzaamheid en dermatologisch getest. 

ontspannende gelaatsverzorging
ontspannende gelaatsverzorging
Gemaakt in Italië met hernieuwbare grondstoffen
Recycleerbare CO2-gecompenseerde verpakking. 

De behandeling bestaat uit volgende fases:
– Tranquillity™ welkomstritueel
Skin preparation
– Scrub
– Open pore mask
Mummificatie
Detox Touch Massage
– Hydra & Glow mask
Hydrabrush massage
– Recovery concentrate
Comfort Touch massage
– Water Source Serum
– Firming Eye Cream
– Hydrating sorbet Cream