Ontspannende gelaatsverzorging Tranquillity

Tranquillity is een uitzonderlijk ritueel. Een buitengewoon ontspannende gelaatsverzorging. De unieke synergie van de Tranquillity geurbeleving met de speciaal uitgekiende massagetechnieken, brengen een diepe rust teweeg.

De behandeling laat je terug verbinden met jezelf. En een diepe zuivering en hydratatieboost krijg je er als surplus ook nog bij!

Tranquillity beleven? Maak gemakkelijk online een afspraak!

tranquillity
tranquillity

Ontspannende gelaatsverzorging = tijd voor mezelf

We ervaren stress als ons lichaam in een “fight or flight” modus terecht komt door externe triggers. Deze respons is handig als je moet wegrennen voor een dinosaurus, maar minder in onze westerse samenleving. Volgens wetenschappers is stress een van de grootste boosdoeners voor onze gezondheid en ons welzijn. Geen wonder dus dat heel veel (huid)ziektes ook stressgerelateerd zijn.

Tranquillity is een geheim blend van aromatische formules. De geuren gaan rechtstreeks naar het limbisch systeem in de hersenen. Daar bevorderen ze een diep gevoel van welzijn. Geen wonder dus dat de meeste mensen de geur als “verslavend” beschrijven.

Aromatherapie en welzijn

ontspannende gelaatsverzorging tranquillity
ontspannende gelaatsverzorging tranquillity

Onze neus vormt een sterke verbinding tussen ons lichaam en de wereld rond ons. Geuren doen ontzettend veel. Ze halen herinneringen op, maar waarschuwen ons ook voor veranderingen in onze omgeving.

Daarom dat onze neus ook een beste vriend kan zijn voor ons gemoed. Want als we hem juist voeden, kan hij helpen onze aandacht richten naar ontspanning en verandering.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES.  

Geschikt voor veganisten. 

Klinisch bewezen werkzaamheid en dermatologisch getest. 

ontspannende gelaatsverzorging
ontspannende gelaatsverzorging
Gemaakt in Italië met hernieuwbare grondstoffen
Recycleerbare CO2-gecompenseerde verpakking.