Zuiverende gelaatsverzorging Active Pureness

Bij Skin Corner bieden we een gespecialiseerde zuiverende gelaatsverzorging aan die perfect is voor iedereen die last heeft van een vette huid, acne of mee-eters. Onze vette huid behandeling is ontworpen om je huid diep te reinigen en te balanceren, waardoor je een frisse en stralende teint krijgt.

active pureness zuiverende gelaatsverzorging
active pureness zuiverende gelaatsverzorging

Active Pureness Behandeling

Onze Active Pureness behandeling is de ultieme acne behandeling. Deze behandeling maakt gebruik van hoogwaardige producten, waaronder een masker met groene en witte klei, die bekend staan om hun zuiverende en talgregulerende eigenschappen. Dit helpt niet alleen bij het mee-eters verwijderen, maar ook bij het verminderen van poriën en het herstellen van de huidbalans.

Voordelen van Onze Zuiverende Gelaatsverzorging

  • Diepe zuivering van de huid: Onze behandeling zorgt voor een grondige reiniging, waardoor onzuiverheden en overtollig talg worden verwijderd.
  • Verminderen van poriën: Door het gebruik van onze gespecialiseerde maskers worden de poriën zichtbaar kleiner.
  • Mee-eters verwijderen: Onze behandeling richt zich specifiek op het verwijderen van mee-eters en andere onzuiverheden.
  • Balans herstellen: De Active Pureness producten helpen de huidbalans te herstellen, waardoor je huid er gezond en stralend uitziet.

PURE, CLEAR SKIN

We gebruiken de krachtige combinatie van het Open Pore Mask en het Active Pureness Mask voor een optimale zuivering van de huid. Het Open Pore Mask opent de poriën en bereidt de huid voor op een diepere reiniging. Vervolgens dringt het Active Pureness Mask, rijk aan groene en witte klei, diep door in de huid om overtollig talg en onzuiverheden te absorberen. Deze combinatie helpt effectief bij het mee-eters verwijderen, verminderen van poriën, en het herstellen van de huidbalans, waardoor je huid fris en stralend blijft.

zuiverende gelaatsverzorging

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Wil je profiteren van onze effectieve zuiverende gelaatsverzorging? Boek dan nu jouw afspraak bij SkinCorner en ervaar zelf de voordelen van onze vette huid behandelingen acne behandeling. Laat ons jou helpen om een stralende, zuivere huid te krijgen!

vette huid
Vrij van siliconen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES. 
Geschikt voor veganisten. 
Gemaakt in Italië met hernieuwbare bronnen.
Recyclebare CO2 gecompenseerde verpakking. 
Gerecycled gecertificeerd FSC papier. 

De behandeling bestaat uit volgende fases:
Tranquillity™ welkomstritueel
Skin preparation
– Scrub
– Open Pore Mask
Mummificatie
– Extracties
– Zuiverend Clay Mask
Detox Touch Massage
Depuff Eye Cream
Hydraterende Gel Hydramemory Light Sorbet