Radiofrequentie Hasselt

Radiofrequentie in ons schoonheidsinstituut in Hasselt is dé manier om een stevigere huid te krijgen! Verslapping van de hals? Een iets afhangende kaakcontour? Storende neus-lip plooi? Met radiofrequentie kunnen we dit allemaal drastisch verbeteren!

HOE WERKT RF? RADIOFREQUENTIE HASSELT

In ons schoonheidsinstituut in Hasselt werken we met verschillende radiofrequentie technieken. Bipollar, tripollar, quadropollar en hexapollar. Het verschil tussen tussen deze technieken uitleggen zou ons helaas veel te ver brengen. Kort door de bocht zorgt radiofrequentie voor een opwarming van de lederhuid. In deze huidlaag bevinden zich collageen, elastine en hyaluronzuur. De laag waar we moeten zijn voor anti ageing dus. De opwarming gebeurt door het creëren van een electromagnetisch veld. Als gevolg van de warmte gaan de collageenvezels zich terug “rechter trekken” om op die manier terug beter je “dak” te gaan ondersteunen. Hierdoor heb je een direct resultaat van de behandeling. Bovendien stimuleert elke behandeling ook de aanmaak van nieuw collageen en elastine, waardoor we ook op lange termijn werken!

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen noodzakelijk voor het gewenste resultaat. Je doet dan 1 behandeling om de 1 à 2 weken. Na deze kuur is een onderhoudsbehandeling om de 4 à 6 weken belangrijk om je resultaat te behouden. Tijdens een gratis intake kunnen we je correct informeren over het aantal behandelingen en het interval dat voor jou het meest geschikt is.

IS RADIOFREQUENTIE PIJNLIJK? RADIOFREQUENTIE HASSELT

In ons salon in Hasselt hebben we al jarenlange ervaring met radiofrequentie. De behandeling wordt doorgaans als aangenaam ervaren. De warmte die je voelt van de radiofrequentie is goed te verdragen. Tegen het einde van de behandeling, als we “op temperatuur” komen wordt het soms wat gevoeliger, maar tegen die moment is de behandeling ook veruit gedaan!

WAAR MOET IK OP LETTEN NA DE BEHANDELING?

Meteen na de behandeling kan de huid wat roder zijn. Dit is normaal en is een nevenwerking van de doorbloeding die enorm gestimuleerd is. De roodheid trekt snel weg, maar kan indien gewenst gecamoufleerd worden met de minerale make-up van Inclinic.

Vervolgens ga je aan de slag met je nabehandelingsproducten. De behandeling heeft immers naast een onmiddellijk effect, ook voor een collageenstimulatie gezorgd. Hoe goed die collageenstimulatie verder verloopt, is grotendeels afhankelijk van hoe goed jij je huid nabehandelt. Tijdens je intake geven we je hier alle informatie over!

Zin om te kijken of radiofrequentie wat voor jou is? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!

resultaat radiofrequentie
resultaat radiofrequentie

HOEVEEL KOST EEN RADIOFREQUENTIE BEHANDELING?

Een behandeling radiofrequentie kost €95 per sessie