Leer je Huidtype Echt Kennen met een Huidanalyse op Maat

huidtype huidanalyse

Het bepalen van je huidtype kan een uitdaging zijn. Misschien denk je dat je een vette huid hebt, maar ontdek je na een huidanalyse dat het huidtype eigenlijk vochtarm is. Of misschien denk je dat je een gevoelige huid hebt, maar kom je erachter dat je deze perfect kan behandelen.

Met onze Discover My Skin Treatment krijg je niet alleen een standaard analyse. We gebruiken geavanceerde huidanalyse technologie om je huidtype nauwkeurig te bepalen en de unieke behoeften van jouw huid te identificeren. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine te ontwikkelen die perfect is afgestemd op jouw huidtype en -conditie.

Stel je voor dat je eindelijk weet welke producten echt werken voor jouw huid, zonder de frustratie van trial-and-error. Met onze Discover My Skin Treatment krijg je de expertise en begeleiding die je nodig hebt om het maximale uit je huidverzorgingsroutine te halen.

Wil je ook je huidtype echt leren kennen en de beste verzorging voor jouw huid ontdekken? Boek dan nu een Discover My Skin Treatment en zet de eerste stap naar een stralende huid!

TikTok Skincare Trends: Een Pleidooi voor Een Stabiele Basis

tiktok skincaretrends

In de wereld van skincare lijkt het soms alsof er elke dag een nieuwe TikTok-trend opduikt. Van wondermiddeltjes tot DIY-maskers, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Maar wat me de laatste tijd opvalt, is hoeveel mensen hun huid schade toebrengen door klakkeloos deze trends te volgen.

Laat me duidelijk zijn: het probleem met TikTok is niet dat de informatie die er wordt gedeeld per se onjuist is. Integendeel, veel TikTok-influencers hebben een diepgaande kennis van actieve skincare-ingrediƫnten, misschien zelfs meer dan de gemiddelde schoonheidsspecialiste. Maar kennis hebben over een stof en weten of jouw huid die stof nodig heeft, zijn twee verschillende dingen.

Wat veel mensen over het hoofd zien, is dat al die actieve stoffen fantastisch kunnen zijn als ze worden toegevoegd aan een goede basis. Met basis bedoel ik dat je huid in goede conditie verkeert. Pas dan heeft het zin om te experimenteren met extra werkstoffen. Helaas zie ik maar al te vaak dat mensen geen stabiele basis hebben en toch te snel en te agressief te werk gaan. Het resultaat? Het hele kaartenhuisje zakt in elkaar, en in plaats van dit te accepteren, zoeken ze hun heil in nog een ander gehypet product. En zo blijft de vicieuze cirkel zich herhalen.

Het ergste van alles is dat deze zeer logische uitleg niet sexy genoeg klinkt voor velen. Terwijl we in de kranten lezen over het toenemende aantal huidaandoeningen, lijkt niemand aandacht te besteden aan de oplossing omdat die niet genoeg clicks en likes genereert.

Ik kan er alleen maar bij staan en ernaar kijken, maar met deze blog hoop ik toch een klein beetje verandering te brengen in mijn directe omgeving. Dus als je dit leest, overweeg dan om deze boodschap te delen en samen kunnen we het bewustzijn vergroten over het belang van een stabiele basis voor een gezonde, stralende huid.

Huidanalyse met een Huidanalysetoestel

huidanalayse huidanalysetoestel

Stel je voor: je staat voor de spiegel en vraagt je af waarom je huid niet zo straalt als je zou willen. Je hebt verschillende crĆØmes geprobeerd, maar niets lijkt echt te werken. Dit is waar een huidanalyse met een geavanceerd huidanalysetoestel het verschil kan maken.

Met onze Discover My Skin Treatment krijg je niet alleen een standaard huidanalyse. We gebruiken een geavanceerd huidanalysetoestel dat dieper gaat dan het blote oog kan zien. Dit betekent dat we elk aspect van je huid grondig kunnen onderzoeken en eventuele verborgen problemen kunnen ontdekken.

Stel je voor dat je ontdekt dat je huid eigenlijk vochtarm is, ondanks dat je dacht dat je het goed hydrateerde. Of misschien ontdek je dat je last hebt van een vertraagde collageenproductie, waardoor je huid er dof en vermoeid uitziet. Met deze informatie kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Wil je ook de geheimen van je huid ontdekken en de eerste stap zetten naar een stralende teint? Boek dan nu een Discover My Skin Treatment en laat je verrassen door wat je huid te vertellen heeft tijdens de huidanalyse met ons huidanalysetoestel!

Waarom Je DagcrĆØme met SPF Niet Genoeg is als Zonbescherming

waarom je dagcrĆØme met spf niet genoeg is als zonbescherming

Je hebt het vast wel eens gehoord: een dagcrĆØme met SPF is de ultieme multitasker voor je huidverzorgingsroutine. Maar is dat echt zo? Laten we eens dieper ingaan op waarom een dagcrĆØme met SPF misschien niet de beste keuze is als het gaat om het beschermen van je huid tegen de zon.

Waarom je niet het beste van beide werelden krijgt

Een dagcrĆØme met SPF lijkt de ideale oplossing – het combineert hydratatie en zonbescherming in Ć©Ć©n product. Maar hier is het addertje onder het gras: je kunt maar een bepaalde hoeveelheid werkzame stoffen in een crĆØme stoppen. De ruimte die de SPF inneemt, wordt niet ingenomen door hydraterende, herstellende of anti aging werkstoffen.

Waarom de bescherming van een dagcrĆØme met SPF tekortschiet

De SPF in dagcrĆØmes is vaak niet zo hoog als die in speciale zonnebrandcrĆØmes. Voor maximale bescherming wordt meestal een SPF van minstens 30 aanbevolen, maar veel dagcrĆØmes bieden slechts een lagere SPF. Bovendien gebruiken de meeste mensen te weinig dagcrĆØme om de beloofde bescherming effectief te halen.

Hoe lang blijft de bescherming echt zitten?

Denk er eens over na: als je je dagcrĆØme met SPF ’s ochtends aanbrengt, hoeveel van die SPF blijft er dan nog over na een paar uur blootstelling aan de zon, zweten of wrijving van je kleding? Regelmatig opnieuw aanbrengen is cruciaal om je huid beschermd te houden, maar wie doet dat echt?

Waarom je beter af bent met een apart zonbeschermingsproduct dan met een dagcrĆØme met SPF

Investeer in een apart product dat specifiek is ontworpen voor zonbescherming. Kies een zonnebrandcrĆØme met een hoge SPF en breng deze royaal aan op je gezicht, hals en andere blootgestelde delen van je lichaam voordat je de deur uitgaat. En vergeet niet om elke twee uur opnieuw zonbescherming aan te brengen om effectief beschermd te blijven.

De Sun Soul Mist: gemakkelijk, effectief en aangenaam

sun soul mist
sun soul mist

Een handig product om je zonbescherming bij te werken gedurende de dag is de Sun Soul Mist. Deze mist laat geen witte waas achter, is niet plakkerig en ruikt bovendien heerlijk! Perfect voor een snelle opfrissing van je bescherming, waar je ook bent.

Waarom je geen genoegen moet nemen met minder

Laat je niet verleiden door het gemak van een dagcrĆØme met SPF – kies voor de beste bescherming en geef je huid wat het echt nodig heeft. Door te kiezen voor een apart zonbeschermingsproduct geef je je huid de optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen, zonder in te boeten aan de voordelen van je dagcrĆØme. Ohja, bij aankoop vanaf 2 sunsoul producten krijg je er nu tijdelijk (zolang de voorraad strekt) er een gratis beachbag of cluth bij! Snel naar de webshop dus!

Wees Geen Marie-Jeanne: Een Ironische Gids voor Zonnebrandpreventie

Disclaimer: Dit artikel heeft niet als intentie om alle Marie-Jeannes, of mensen die zich identificeren als Marie-Jeanne te stigmatiseren.

Ah, dit weekend wordt het voor het eerst terug 25 graden! En we weten allemaal wat dat betekent: zon en zonnebrand! Ja, je leest het goed, het is weer tijd voor die glorieuze traditie waarbij Marie-Jeanne, onze favoriete zonneaanbidster, zichzelf transformeert tot een wandelende tomaat.

Laten we eerlijk zijn, wie kent er nu geen Marie-Jeanne? Die ene vriendin die zodra de temperatuur boven de 20 graden stijgt, haar zonnebril opzet, een cocktail in de hand neemt en rechtstreeks de zon in rent zonder verder na te denken. Ze lijkt te denken dat ze onsterfelijk is voor de zonnestralen, tot haar huid plotseling knalrood is en ze zich afvraagt waar het mis is gegaan.

En natuurlijk zien we haar dan verschijnen op het nieuws: “Marie-Jeanne, 32, verbrand na een dagje strand”. Gevolgd door een welgemeende waarschuwing van de dermatoloog over de gevaren van zonnebrand en de stijgende trend van huidkanker.

Dus laten we het duidelijk maken, mensen: laten we geen Marie-Jeanne zijn dit weekend. Laten we slim zijn en ons beschermen tegen die verraderlijke UV-stralen.