SUBLIME SKIN Anti Aging Crème: De Sleutel tot een Jeugdige Huid

De zoektocht naar een jeugdige huid is eindelijk voorbij. Maak kennis met SUBLIME SKIN Anti Aging Crème, de crème die belooft je huid hydratatie, volume en elasticiteit te schenken. Dit is geen gewone crème. Het is een krachtige bondgenoot die de fundamenten van je huidarchitectuur verstevigt en haar jeugdigheid herstelt. Daarom is hij ook een vast onderdeel in onze Sublime Skin Anti Aging gezichtsbehandeling!

anti aging crème sublime skin
anti aging crème sublime skin

De Magie van Anti Aging Crème

Als je verlangt naar een voller, steviger gezicht dat de tand des tijds weerstaat, dan is SUBLIME SKIN Crème je antwoord. Deze crème werkt op de drie peilers van de huidstructuur – hydratatie, volume en elasticiteit – om je gezicht een jeugdige uitstraling te geven. Het maakt gebruik van een rijke mix van ingrediënten om de structuur van je huid te behouden en bevat een anti-aging botanisch extract van Achillea Millefolium. Dit extract geeft je gezicht gedefinieerdere contouren, gladdere gelaatstrekken en een helderdere en diep gehydrateerde huid.

Krachtig en Plumpend: Anti Aging op Zijn Best

Deze crème werkt op alle fronten. Het verstevigt en geeft volume aan je huid, voor een voller en jeugdig ogend gezicht. De lichte textuur dringt diep door en hydrateert intens, terwijl bioactieve verzachtende plantenoliën je huid beschermen.

SUBLIME SKIN Anti Aging Crème is er in een lichte structuur voor de vettere huid, of in een vollere structuur voor de drogere huid.

De Wetenschap Achter de Magie

Deze crème maakt gebruik van moderne wetenschap en eeuwenoude botanische wijsheid om je huid te transformeren. Het bevat micro- en macro-hyaluronzuur om water aan te trekken en vast te houden, zowel aan het oppervlak van je huid als diep in de dermis. Dit geeft je onmiddellijke hydratatie en een progressief, diepgaand effect.

Bovendien bootst het Paonia Albiflora-extract het ‘lipovuller’-effect na, waardoor de adipocyten correct gaan functioneren en je huid er voller uitziet.

Plantago Lanceolata, een krachtig ingrediënt, stimuleert nieuwe collageen- en elastineproductie, vermindert ouderdomsvlekken en voorkomt ze.

Acetyl Tetrapeptide-11 en Acetyl Tetrapeptide-9 werken op cellulair niveau, verhogen collageensynthese en bevorderen de interactie tussen de huidstructuurcomponenten, wat resulteert in minder rimpels en een dichtere huid.

En laten we de oude kracht van Achillea Millefolium niet vergeten, gebruikt door niemand minder dan de Griekse held Achilles om zijn wonden te genezen. Rijk aan chlorogeenzuur, is het klinisch bewezen dat het collageensynthese verhoogt en collageenafbraak vermindert.

Het Geheim van Tijdloze Schoonheid

Sublime Skin crème
Sublime Skin crème

Breng SUBLIME SKIN Anti Aging Crème ’s ochtends en ’s avonds aan na het Sublime Skin Intensive Serum voor een versterkte anti-aging en hydraterende werking.

Deze crème is klinisch getest en bewezen dat ze gladstrijkend en verstevigend werkt. 98% van de deelnemers gaven aan dat ze een gladmakend effect ervoeren. Terwijl 93% meldde dat hun huid er voller uitzag.*

Verwen je huid met deze magische crème en laat haar stralen met tijdloze schoonheid.

*Klinische test door onafhankelijk laboratorium, zelfevaluatie, 20 vrouwen, 28 dagen gebruik.