Hoe krijg je een stralende huid?

Hoe krijg je een stralende huid? Wist je dat je huid een levend orgaan is? En dat wat we met ons levende “orgaan” doen, een impact heeft op hoe het eruitziet? Wat ik vaak zie, is dat mensen cosmetica behandelen als iets puur zintuiglijks. Het moet lekker ruiken en goed voelen. Maar het gaat verder dan dat. Formuleringen en structuren van producten hebben écht invloed op je huid. En net daar komt mijn specialiteit om de hoek kijken: het begrijpen van de systemen in de huid en hoe we ze op de juiste manier kunnen beïnvloeden. Lees verder en ontdek hoe jij een stralende huid krijgt!

Hoe krijg je een stralende huid: Het Belang van Een Goede Basis

Het begint allemaal met de basis van huidverzorging die moet passen bij jouw huidtype. Veel mensen verwachten veel van een wonderbaarlijk ingrediënt. Maar helaas kunnen actieve stoffen alleen goed werken als de huid goed is geconditioneerd. Een huid is pas goed geconditioneerd als aan haar basisbehoeften is voldaan. En deze basisbehoeften zijn eigenlijk zeer eenvoudig: Hydratatie en Bescherming. Als jij tussendoor last hebt (ook al is het bijvoorbeeld enkel na het reinigen) van een droge, ruwe, geïrriteerde, opgespannen, gevoelige of rode huid, dan moeten we eerst dat fixen voor we doorgaan naar de rest.

Vergelijk het met Fitness

Actieve ingrediënten kunnen krachtige stimulatie geven, maar de grootste transformatie van de huid vindt plaats tijdens de opbouw naar die sterkere ingrediënten. Vergelijk het met fitnessen: het zware gewicht geeft meer stimulatie, maar de echte transformatie gebeurt tijdens de opbouw naar dit zware gewicht.

Hoe ook jij een stralende huid krijgt

Tijdens een Discover My Skin-behandeling brengen we jouw complete huidconditie in kaart en ontdekken we welke aanpassingen in jouw skincareroutine het snelste resultaat zullen geven. Zo geniet jij van een stralende huid! Wil je zelf ervaren hoe jouw huid kan stralen? Boek dan nu jouw Discover My Skin-behandeling op onze website. Tot snel!