Kleine cadeaus met een grote impact

Geschatte leestijd: 3 minuten

Kleine cadeaus uitzoeken is vaak lastiger dan wanneer het budget groter is, vind je niet? En al heel zeker als je wilt dat het ook nog een beetje betekenisvol is. Aan prullaria geen gebrek, maar je wil waarschijnlijk niet dat je cadeau “goedkoop” ademt. Hoe kan je dit oplossen? Door een verhaal te koppelen aan je geschenk! Wil jij dit jaar iemand helpen met stress en spanningen los te laten? En dit met cadeaus van minder dan €20? Dan is deze blog voor jou geschreven!

Let me introduce you: Tranquillity™

Ik ga je de hele theorie achter aromatherapie, geur, en de impact op het limbisch systeem in de hersenen besparen. Als ik zeg dat geur bepaalde emoties kan oproepen, zal je eigen ervaring wel aangeven dat ik gelijk heb 😉 Tranquillity™ is alleszins een geheime mix van essentiële oliën die meteen een gevoel van welzijn en rust tot stand brengen. Het is bijvoorbeeld ook mijn geheime wapen om een onrustige klant te laten ontspannen, need I say more?

Tranquillity™ at home

Zelf wil ik de geur van Tranquillity™ overal rond me hebben, want het is best wel verslavend! Daarom zitten er in de huidige gift collectie 2 items die de onweerstaanbare geur in jouw huis brengen. Dit door middel van een geurkaars of geurstokjes (de geurstokjes zijn achteraf makkelijk bij te vullen met de refill). Als je op de afbeelding klikt wordt je naar de webshop geleid.

Tranquillity™ home fragrance 50ml
Tranquillity™ home fragrance 50ml
Tranquillity™ candle 70g
Tranquillity™ candle 70g

Tranquillity™ op en rond mij

Om Tranquillity™ verder tot een ritueel te maken is er ook de Tranquillity™ shampoo en Body mist. De body mist is ook heerlijk om te verstuiven op je hoofdkussen voor het slapengaan.

Tranquillity™ shampoo 280ml
Tranquillity™ shampoo 280 ml
Tranquillity™ body mist 50ml
Tranquillity™ body mist 50ml

Nog meer Tranquillity™

Voor zij die nog meer diepgaande ontspanning willen ervaren is er ook nog de Tranquillity™ gelaatsverzorging. Een zalige beleving die de geurbeleving Tranquillity™ combineert met de Tranquillity™ sound en speciaal uitgekiende massagetechnieken om een diep gevoel van ontspanning en welzijn te bevorderen!