De zomer is voorbij: turn up the tan!

Geschatte leestijd: 1 minuut

Het ziet er naar uit dat de belgische zomer voorbij is. Maar dat hoeft je niet te weerhouden van een mooie zongebruinde huid te hebben! Met de producten van Marc Inbane kan je immers gemakkelijk twee weken in Zuid Frankrijk faken!

Iedereen weet ondertussen wel dat het superbelangrijk is om je huid te beschermen tegen UV straling. Je SPF smeren en opnieuw aanbrengen, eender welk weer het is. Maar veel van ons willen nog een mooie natuurlijke bruine huid. En dit liefst zonder de huid te beschadigen (door de zon en zonnebank), of door eruit te zien als een Oompa Loompa.

Want zeg eerlijk. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Een zelfbruinsessie op donderdagavond voor een mooie weekendglow. Maar je wordt op vrijdagochtend wakker en alles is helemaal verkeerd gelopen. Je hebt geslapen met een arm tegen je voorhoofd, je knokels zien er oranje uit, om nog maar te zwijgen van je ellebogen. Niet meteen de look die je voor ogen had.

Maar geen angst! Er is een hele nieuwe generatie van zelfbruiners die je wél het gewenste effect geven. Klik hier om het assortiment te verkennen, en klik hier voor nog enkele tips voor een vlotte applicatie. Meer zin in persoonlijk advies in de shop? Dat kan uiteraard ook, gemakkelijk online in te plannen!