Psoriasis: laat het je zomer niet verpesten

Geschatte leestijd: 2 minuten

Als je psoriasis hebt vind je misschien wel ontzettend veel excuses om niet naar een strand of zwembad te gaan. Terwijl je hier misschien wel zin in hebt. Psoriasis kan zelfs de meest “body-positive” persoon onzelfzeker doen voelen. Maar geen nood! Er zijn gelukkig behandelingen die je huid meer comfort geven!

Wat is psoriasis

Simpel uitgelegd is het je immuunsysteem dat in de war is en gezonde huidcellen aanvalt. Hierdoor krijg je rode plekken op de huid. Deze kunnen pijnlijk zijn, jeuken en overal op het lichaam verschijnen. Psoriasis komt redelijk vaak voor en iedereen kan het krijgen, op elk moment. Maar wat kunnen we hier aan doen?

Op vakantie gaan naar Ijsland

Een jetsetster zal je waarschijnlijk vertellen dat een dure dag in de spa alles kan verhelpen. En dit is zeker zo in Ijsland. Met de wereldbekende Blue Lagoon is Ijsland de favoriete vakantiebestemming voor mensen met psoriasis. Het geothermaal zeewater wat naar boven borrelt via de grond zou immers een mirakeloplossing zijn. Het bevat silica en mineralen welke de psoriasis enorm verbeteren. Even naar daar vliegen dus, of heb je liever een optie dichter bij huis?

Onze opties om Psoriasis te verzachten

De Calm Series van Dermedics is echt een favoriet van al mijn klanten die last hebben van deze vervelende huidaandoening. Deze producten mimieken in feite de natuurlijke huidbarrière. Hierdoor functioneert de huid terug normaler.

Vooral last van opstoten na het scheren? Hier is MEN3 speciaal voor ontwikkeld! De producten zorgen ervoor dat de huid glad geschoren wordt terwijl de huid vooral rustig blijft. Ideaal dus om een opstoot te voorkomen!

Wil je helemaal all the way gaan? Dan zijn behandelingen met onze LED aangeraden! LED vermindert immers ontstekingen en verbetert het uitzicht van de huid. Voor een rustige en gezonde huid dus!

Zin om er samen werk van te maken? Maak dan gemakkelijk online een afspraak!