Ontmoet Jan, jouw huidexpert in Hasselt

Jan Desair, huidexpert schoonheidssalon Hasselt
Jan Desair, huidexpert schoonheidssalon Hasselt

Hallo! Mijn naam is Jan, oprichter van skincorner in Hasselt. Skincorner is geen doorsnee schoonheidssalon. Waarom? Omdat mijn zaak een uit de hand gelopen passie is. Ik geef immers echt om jouw huid. Ik geloof ook echt dat elke huid uniek is en daarom op een unieke manier behandeld moet worden. En dit liefst op een natuurlijke manier, met natuurlijke producten en behandelingen die samenwerken met jouw huid. Wil je meer weten over de weg die ik afgelegd heb? Lees dan zeker verder!

”Ik geloof dat elke huid uniek is, en dus ook op een unieke manier behandeld moet worden ”
Huidexpert Hasselt

Na mijn studies bedrijfsmanagement begon ik te werken bij een groothandel in cosmetica. De prachtige producten en behandelingen prikkelden mijn nieuwsgierigheid. Hoewel ik zelf weinig voorkennis had, besloot ik me er verder in te verdiepen. Ik was vooral gefascineerd door de chemie en wetenschappelijke onderzoeken achter al die oogstrelende verpakkingen.

Je kunt je vast voorstellen dat dit geen gemakkelijk traject was. Een nieuw vak leren terwijl ik fulltime werkte, was verre van eenvoudig. Maar mijn passie en dorst naar kennis waren gelukkig groot genoeg!

Na talloze studies, zowel in binnen- als buitenland, kan ik nu met trots zeggen dat ik gespecialiseerd ben in huidanalyse en het opstellen van op maat gemaakte behandelprogramma’s. Daarom heb ik zelfs al regelmatig trainingen gegeven voor gerenommeerde merken in de branche.

Het geven van trainingen vind ik fantastisch, maar het allerleukste vind ik om zelf actief bezig te zijn met al die theoretische kennis. Ik geloof immers dat elke huid uniek is en daarom op een unieke manier behandeld moet worden.

Daarnaast streef ik er in mijn schoonheidssalon in Hasselt naar om niet alleen bezig te zijn met huidanalyse en gelaatsverzorging. Mijn oprechte doel is om jou een goed gevoel te geven, je op de juiste manier te adviseren en de beste versie van jezelf te laten zien!

Bij skincorner gaat het om meer dan alleen uiterlijke schoonheid. Het draait om het ontdekken van je eigen unieke stralende zelf en het creëren van een authentieke, zelfverzekerde uitstraling. Stap binnen bij skincorner en laat ons samen jouw innerlijke schoonheid naar buiten brengen.

Kom langs bij mijn schoonheidssalon in Hasselt en ervaar zelf de passie, kennis en toewijding waarmee elke klant behandeld word. Ik kan niet wachten om jou te helpen jouw stralende huid te ontdekken!