Huidanalyse Hasselt

Een huidanalyse met Observ huidscan in ons instituut te Hasselt is de beste start om je huid te veranderen! Met behulp van ons Observ toestel brengen we alle kenmerken die jouw huid uniek maken helder naar voor. Op deze manier maken we een juiste inschatting en stellen we een persoonlijk behandelplan voor huidverbetering op.

Tijdens de huidanalyse krijgen we volgende zaken te zien: in Hasselt

De daglicht foto is als het ware ons vertrekpunt. Deze foto laat je huid zien zoals we deze ook zien in daglicht. Deze foto gaan we vooral gebruiken om na een behandelkuur vast te stellen hoe de huid veranderd is.

De cross-polarised foto laat de dieper liggende gevoeligheid zien. Dankzij deze foto kunnen we het intensiteitsniveau van de behandeling bepalen. Ook zien we helder alle ontstekingsprocessen in de huid. Bovendien kunnen we de evolutie van couperose of rosacea perfect opvolgen dankzij dit beeld.

huidanalyse Hasselt
huidanalyse Hasselt

De parallel-polarised foto geeft een helder beeld van het huidoppervlak. Vochttekorten, poriën, rimpels, dode huidcellen,… worden gemakkelijk zichtbaar.

huidanalyse Hasselt
huidanalyse Hasselt

UV-licht laat ons dieper liggende zonneschade opsporen. Hierdoor kunnen we pigmentproblemen al aanpakken voor ze zich aan het oppervlak openbaren.

huidanalyse

Met Woods licht kunnen we beter kijken naar de activiteit van talg. Hyperactieve talgklieren lichten op dankzij deze lichtbron. Afhankelijk van de kleur weten we ook hoe kwalitatief het talg is. Bovendien kunnen we ook de aanwezigheid van de acné bacterie testen onder dit licht.

huidanalyse Hasselt

Als laatste toont de gelaatsteint waar we op moeten focussen om op korte termijn je huid het meeste te veranderen. Als je een egalere huid wilt toont deze foto exact waar de pijnpunten zitten en waar we op moeten werken.

Bovendien combineren we deze huidanalyse met een uitgebreide intake en vragenlijst

Door deze 2 te combineren kunnen we de oorzaak van eventuele huidproblemen achterhalen. Op deze manier kunnen we samen de kern aanpakken. Door ons te focussen op de oorzaak in plaats van het symptoom, kunnen we samen zorgen voor duurzame huidverbetering.

Waarom is deze huidanalyse zo belangrijk Hasselt

Je hebt vast en zeker als gehoord dat de ene huid de andere niet is. En dat is heel zeker zo. Je kan bijvoorbeeld dezelfde klacht hebben als je beste vriendin. Laat ons voor als voorbeeld nu puistjes nemen. Maar toch kan jullie huid totaal anders in elkaar zitten. Zo kan bijvoorbeeld de ene wat gevoeliger zijn. De andere is dan weer vochtarmer. Je beste vriendin heeft bijvoorbeeld een bacterie aanwezig en jij niet.. Noem maar op. Allemaal zaken die jullie huid toch anders maken van elkaar. Het zou daarom ook niet logisch zijn dat jullie wél hetzelfde behandelplan krijgen. Laat staan dagelijks dezelfde behandelende producten gebruiken. Door de huidanalyse te laten doen in ons instituut in Hasselt krijgen we een totaalbeeld van jouw huid. En bijgevolg dus een plan dat helemaal op jouw lijf is geschreven!

Hoeveel kost de huidanalyse Hasselt

De huidanalyse en eerste kennismaking in ons instituut in Hasselt is volledig gratis. Het is immers mijn taak om jou te informeren, het is aan jou om te beslissen. Op deze manier kunnen we allebei aftasten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want onthoud, er is niet zoiets als een instant mirakeloplossing die ook langdurig resultaat geeft.

Wil jij ook een huidanalyse laten doen in ons instituut in Hasselt? Maak dan gemakkelijk online je afspraak!