Huidanalyse Hasselt

Een huidanalyse met Observ huidscan in ons schoonheidsinstituut te Hasselt is de beste start om je huid te veranderen! Met behulp van ons Observ toestel brengen we alle kenmerken die jouw huid uniek maken helder naar voor. Op deze manier maken we een juiste inschatting en stellen we een persoonlijk behandelplan voor huidverbetering op.

Tijdens de huidanalyse krijgen we volgende zaken te zien: in Hasselt

De daglicht foto is als het ware ons vertrekpunt. Deze foto laat je huid zien zoals we deze ook zien in daglicht. Deze foto gaan we vooral gebruiken om na een behandelkuur vast te stellen hoe de huid veranderd is.

De cross-polarised foto laat de dieper liggende gevoeligheid zien. Dankzij deze foto kunnen we het intensiteitsniveau van de behandeling bepalen. Ook zien we helder alle ontstekingsprocessen in de huid. Bovendien kunnen we de evolutie van couperose of rosacea perfect opvolgen dankzij dit beeld.

huidanalyse Hasselt
huidanalyse Hasselt

De parallel-polarised foto geeft een helder beeld van het huidoppervlak. Vochttekorten, poriën, rimpels, dode huidcellen,… worden gemakkelijk zichtbaar.

huidanalyse Hasselt
huidanalyse Hasselt

UV-licht laat ons dieper liggende zonneschade opsporen. Hierdoor kunnen we pigmentproblemen al aanpakken voor ze zich aan het oppervlak openbaren.

huidanalyse

Met Woods licht kunnen we beter kijken naar de activiteit van talg. Hyperactieve talgklieren lichten op dankzij deze lichtbron. Afhankelijk van de kleur weten we ook hoe kwalitatief het talg is. Bovendien kunnen we ook de aanwezigheid van de acné bacterie testen onder dit licht.

huidanalyse Hasselt

Als laatste toont de gelaatsteint waar we op moeten focussen om op korte termijn je huid het meeste te veranderen. Als je een egalere huid wilt toont deze foto exact waar de pijnpunten zitten en waar we op moeten werken.

Bovendien combineren we deze huidanalyse met een uitgebreide intake en vragenlijst

Door deze 2 te combineren kunnen we de oorzaak van eventuele huidproblemen achterhalen. Op deze manier kunnen we samen de kern aanpakken. Door ons te focussen op de oorzaak in plaats van het symptoom, kunnen we samen zorgen voor duurzame huidverbetering.

Waarom is deze huidanalyse zo belangrijk Hasselt

Je hebt vast en zeker al gehoord dat de ene huid de andere niet is. En dat is heel zeker zo! Je kan bijvoorbeeld dezelfde klacht hebben als je beste vriendin. Laat ons voor als voorbeeld nu puistjes nemen. Maar toch kan jullie huid totaal anders in elkaar zitten. Zo kan bijvoorbeeld de ene wat gevoeliger zijn. De andere is dan weer vochtarmer. Je beste vriendin heeft bijvoorbeeld de acnébacterie aanwezig terwijl het bij jou eerder hormonaal gerelateerd is.. Noem maar op. Allemaal zaken die jullie huid toch anders maken van elkaar. Het zou daarom ook niet logisch zijn dat jullie wél hetzelfde behandelplan krijgen. Laat staan dagelijks dezelfde behandelende producten gebruiken. Door de huidanalyse te laten doen in ons instituut in Hasselt krijgen we een totaalbeeld van jouw huid. En bijgevolg dus een plan dat helemaal op jouw lijf is geschreven!

Hoeveel kost de huidanalyse Hasselt

De huidanalyse en eerste kennismaking in ons instituut in Hasselt is volledig gratis. Het is immers mijn taak om jou te informeren, het is aan jou om te beslissen. Op deze manier kunnen we allebei aftasten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want onthoud, er is niet zoiets als een instant mirakeloplossing die ook langdurig resultaat geeft.

Waar moet ik op letten voor ik de huidanalyse laat doen

Eigenlijk op niet zo heel veel! Je verzorgt je huid de dag van de huidanalyse in ons instituut in Hasselt gewoon zoals anders. Het enige waar je op moet letten is dat je geen producten met een zonnefilter gebruikt. Een zonnefilter zal immers het beeld dat we verkrijgen onder de UV foto vertroebelen. Ook make-up laat je best achterwege. Uiteraard mag je wel wat mascara of eyeliner aanbrengen op de ogen, maar gebruik niets wat echt je huid bedekt. Denk dan aan foundation, concealer, bronzer, blush, highlighter,…

Ik heb geen huidprobleem, is een huidanalyse dan interessant om te doen?

Sowieso! Als je geen huidprobleem hebt, en je jouw huid wel zo lang mogelijk zo wil houden, dan is het belangrijk dat je toch weet hoe deze in elkaar steekt. Op die manier ben je zeker dat je jouw huid optimaal behandelt zodat ze zo lang mogelijk fris en fruitig blijft! Bovendien vinden veel huidproblemen hun oorsprong eerst in de diepere huidlagen voor ze zich openbaren aan het huidoppervlak. Door deze vast te stellen voor ze zich zichtbaar gemanifesteerd hebben, kunnen we de producten en behandelingen al preventief opstellen. Deze manier van werken is sowieso veel gemakkelijker en sneller dan een probleem wat er al is oplossen.

Ik heb schrik voor de beelden van mijn huid die ik te zien ga krijgen tijdens de huidanalyse Hasselt

Dat is nergens voor nodig! Niemand heeft immers een 100% perfecte huid, en bijgevolg is er dus ook niemand die er goed uit ziet op de foto’s. De bedoeling van de huidanalyse is ook zeker niet om je af te schrikken, maar om je te informeren, zodat jij weet wat mogelijk is voor jouw huid. Ik heb dus de foto’s van de huidanalyse in ons instituut in Hasselt nodig om jou het beste advies te geven. Als jij de foto’s niet zelf wilt zien is dat uiteraard ook helemaal prima! Uiteindelijk zijn we niet bezig met mensenlevens te redden, maar met je gewoon goed in je vel te laten voelen! Daarom hoort de huidanalyse ook gewoon een fijne en informatieve ervaring te zijn. Geen druk, gewoon jij die op een vrijblijvende manier je huid leert kennen en hoe je daar het best zorg voor draagt!

Mag een huidscan tijdens de zwangerschap?

Zeer zeker! Tijdens de huidanalyse krijgen we door middel van verschillende vormen van licht een beter beeld van je huid. Hier komt dus geen straling of iets dergelijks aan te pas. Perfect veilig voor jou en je baby dus!

Wil jij ook een huidanalyse laten doen in ons instituut in Hasselt? Maak dan gemakkelijk online je afspraak!