Maskne: puistjes door je mondmasker verhelpen!

Maskne, ofwel puistjes door het dragen van je mondmasker. Ik zie het meer en meer bij mijn cliënten. Graag leg ik je uit wat je hier aan kan doen. Normaal ben ik voor een persoonlijk advies en een aanpak op maat. Maar aangezien we de oorzaak van het probleem (de mondmaskers) nog niet kunnen wegnemen, zullen de tips nu eerder symptomatisch gericht zijn.

DO! Voor het bestrijden van lokale puistjes zijn er 2 heel waardevolle werkstoffen. Namelijk salicylzuur en tea tree olie. Deze twee gaan namelijk het genezingsproces van de huid enorm boosten. Hierdoor ben je in no time van je puistje verlost!

puistjes door mondmasker
InClinic Blemish treatment concealer:
€ 24

De Blemish treatment concealer van InClinic combineert salicylzuur en tea tree in een concealend product. Hierdoor verstop je de puistjes terwijl je ook de genezing bevordert.

Dermedics Anti Acne Serum
€32

Geen fan van een concealend product? Dan is het Anti Acne Serum van Dermedics een aanrader. Dit rolserum met salicylzuur en tea tree is eenvoudig lokaal aan te brengen en bovendien kleurloos! Je zal in no time verlost zijn van die puistjes door je mondmasker!