Geef deze Valentijn je huid wat extra liefde!

Estimated reading time: 2 minutes

Ze zeggen dat je eerst van jezelf moet houden voor je iemand anders graag kan zien. Iedereen heeft wel zijn rare gewoontes. Maar soms is één van de moeilijkste zaken om van te houden wel je huid. En al helemaal omdat iedereen deze elke dag ziet. Natuurlijk verdient elke huidconditie een individuele aanpak. Maar hier zijn toch enkele algemene regels om je huid wat extra liefde te geven. Want remember, je hebt niet enkel op Valentijn een date met je huid!

Stop met bakken en braden in de zon of onder de zonnebank

Die bruine huid zorgt er misschien voor dat je jezelf aantrekkelijker voelt. Maar de schade die je hiermee aan je huid brengt is enorm. Zo enorm dat het veel meer moeite (en geld) kost om te herstellen, dan dat het waard is. We associëren zonne aanbidders met diepe rimpels en een ruwe huid. Maar ook met pigmentvlekken. Dit alles zorgt er voor dat je er juist ouder zal uitzien. En hoewel we de symptomen kunnen behandelen, de DNA schade kan niet ongedaan gemaakt worden. Ons advies? Bescherm je huid en fake die kleur!

Kies gezonde make-up deze Valentijn

Je hebt het waarschijnlijk al vaker gehoord. Make-up dient om je natuurlijke schoonheid te accentueren. Niet om je gezicht compleet te maskeren. Bovendien in minerale make-up veel beter voor je huid. Mineralen verstoppen je poriën niet en zorgen dus niet voor puistjes. InClinic heeft een geweldig gamma. Gaande van lichte poeders tot full coverage foundations.

Wees zacht voor je huid deze Valentijn

Wist je al dat je huid je grootste orgaan is? Met dat in je achterhoofd is het écht belangrijk dat we dit goed verzorgen. Natuurlijk is je huid gemaakt om veel te kunnen weerstaan. Maar overschat deze grens niet. Al het scrubben en exfoliëren kan je huid gevoelig maken omdat het je huidbarrière kan aantasten. Vermijd deze en ga voor een natuurlijke en zachte methode van exfoliëren door gebruik te maken van enzymes.

Vraag om advies

Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw huidprobleem is. Als het een probleem is voor jou, dan is het dat ook voor ons! Of jij de gewenste resultaten krijgt hangt volledig af van jouw huidverzorgingsroutine. Dus advies inwinnen is dé beste manier om deze routine op punt te zetten. Zin om er samen met mij in te vliegen? Maak dan online een afspraak voor een gratis huidanalyse en intake!