Voornemens voor een gezonde huid

Geschatte leestijd: 3 minuten

Met nog een 2 weken te gaan voor nieuwjaar wou ik je inspireren met enkele voornemens waar je huid blij van zal worden! Als je het beste met je huid voorhebt in 2022, lees dan zeker verder!

Ik beloof om altijd dubbel te reinigen

Make-up en SPF verstoppen je poriën. Zelfs zogenaamde niet-comedogene formules (formules die de poriën niet verstoppen) kunnen soms in de porie kruipen. Daarom is een grondige reiniging essentieel om alles eruit te krijgen. En dat is exact wat een (zachte) dubbele reiniging voor je doet. Je eerste reinigingsronde verwijdert immers alle onzuiverheden aan het oppervlak, terwijl de tweede keer ook alles goed uit de poriën verwijderd wordt. Zeker ’s avonds is het essentieel dat je altijd dubbel reinigt!

Ik beloof dat ik elke dag mijn huid bescherm met een SPF

Yes, deze kon niet in het lijstje ontbreken. Waarschijnlijk haal ik dit zelfs in 99% van mijn blogs aan. Maar ik zal het blijven doen tot iedereen zichzelf correct beschermt! De UVA stralen van de zon zijn immers verantwoordelijk voor huidveroudering. En deze stralen zijn het hele jaar door, elk uur van de dag dat het licht is, even krachtig aanwezig. Je voelt ze echter niet omdat je er niet van verbrandt. Om rimpels, verslapping en pigmentproblemen te voorkomt, bescherm je je huid dus best elke dag.

Ik beloof mijn huid niet te overpeelen

Inderdaad, na een peeling (in welke vorm dan ook, zuren, scrubs,…) voelt je huid superzacht en proper. Maar als je het té veel doet beschadig je de natuurlijke huidbarrière. Hierdoor zal je huid gevoeliger en droger worden. Ik zie immers meer en meer een soort van epidemie waarin mensen te veel en te sterk exfoliëren. Herkenbaar? Kies dan voor een product met vitamine A, dit zal je natuurlijke huidvernieuwing op natuurlijke wijze stimuleren.

Ik beloof dat ik persoonlijk advies zal inwinnen

Die vriend of vriendin geeft je vast en zeker met de beste intenties productaanbevelingen. Maar wat voor hem of haar werkt, werkt niet noodzakelijk voor jou. Waarom nog langer vanalles proberen met hoge verwachtingen, om dan uiteindelijk teleurgesteld te zijn met het beperkte resultaat? Een slimmere manier is om langs te komen voor een gratis huidanalyse en persoonlijk advies in te winnen. Veel van mijn klanten hebben immers spijt dat ze dat niet eerder gedaan hebben. Alle miskopen bij elkaar geteld hadden ze immers veel geld kunnen besparen. Zin om er samen in te vliegen? Maak dan gemakkelijk online je afspraak!