Je looks in je jeugd zijn toeval, je latere looks niet

Ik kwam daarnet iemand tegen met wie ik vroeger in de klas heb gezeten. Toen in de tijd was hij gezegend met goede looks. Misschien droeg dit toen ook bij aan zijn groot ego, pestgedrag en zich beter willen voelen dan anderen. Hoewel dit gissen is wat ik doe, want ik heb het hem niet gevraagd. Alleszins, situatieschets, mijn herinneringen aan deze persoon zijn niet het leukst. En hem toevallig tegenkomen staat niet bovenaan mijn bucket list. Maar, na de eerste milliseconde verrast te zijn hem zomaar tegen te komen, overviel me eigenlijk meteen ook een soort van medelijden. Dat eens zo imposante voorkomen had plaats gemaakt iemand die er eerder uitzag als vooraan in de 40 dan halverwege de 30. Het licht in de ogen was verdwenen, en ik zag eigenlijk het beeld van de doorsnee persoon die “een fleske” bestelt tijdens het wachten in de frituur (no judgement by the way).

“Het is nooit te vroeg om te starten met zorg dragen voor jezelf. En ook nooit te laat.”

Wat ik nu ga zeggen is natuurlijk ook weer de situatie “invullen” dat ik doe, want nogmaals, ik heb geen gesprek met hem gehad en ik voelde hier ook helemaal de behoefte niet toe. Maar dit is wat zo dikwijl gebeurt: mensen die gezegend zijn door hun looks nemen ze vaak zomaar voor lief. Hierdoor staan ze niet stil bij de kleine keuzes die wel degelijk een impact hebben, laat staan dat ze snel bezig zijn met zorg te dragen voor hun looks (niet dat hij onverzorgd was é, begrijp me niet verkeerd).

Alleszins, als je ons 2 naast elkaar had zien staan zou je nooit gezegd hebben dat we nog samen in dezelfde klas hebben gezeten. Of hoe kleine dagelijkse keuzes, gespreid over meerdere jaren, een mega impact kunnen hebben. En ik zag dus de bevestiging dat “practice what you preach” werkt! Woehoe! Happy me! Clue van heel het verhaal? Het is nooit te vroeg om te starten met zorg dragen voor jezelf. En ook nooit te laat. Wil jij een kickstart en persoonlijk advies hierin? Boek dan nu de Discover My Skin Treatment en ik help je graag verder!