Een Stevigere en Stralendere Huid met SUBLIME SKIN Liftend Masker

Stel je een liftend masker voor dat je kunt gebruiken en onmiddellijk zorgt voor een stevigere, meer ontspannen uitstraling van je huid. Dat is precies wat SUBLIME SKIN Lift-Mask doet. Dit gezichtsmasker is geformuleerd met achillea millefolium extract, rechtstreeks uit de Scientific Garden van Davines. Het resultaat? Een huid die er stralender en gladder uitziet.

De resultaten van het masker zijn zo geweldig, dat we het steevast gebruiken in onze Sublime Skin Anti Aging gezichtsbehandeling.

sublime skin lift mask
sublime skin lift mask

Ideaal voor de Rijpere Huid

Dit instant-effect masker is ideaal voor de rijpere huid met rimpels en een gebrek aan tonus. Het geeft je huid een echte oppepper en zorgt voor een jeugdige uitstraling. Bovendien heeft de crèmige textuur een verstevigend effect, waardoor je huid er direct steviger uitziet.

Natuurlijke Ingrediënten voor Je Huid

Bij Davines begrijpen ze het belang van natuurlijke ingrediënten voor je huid. Daarom bevat SUBLIME SKIN Lift-Mask 98,8% natuurlijke ingrediënten, zonder siliconen, dierlijke derivaten, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, ethoxylaten (PEG) en acrylaten.

Hoe Werkt Het Liftend Masker?

Dit masker bevat enkele krachtige ingrediënten die samenwerken om je huid te transformeren:

  • TAPIOCA STARCH: Dit zorgt voor de vorming van een driedimensionale matrix op het huidoppervlak. In slechts enkele minuten creëert het een visco-elastische film met een direct liftend effect.
  • MACRO HYALURONIC ACID (0,1%): Dit is een sterk hydraterende hygroscopische molecule die tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden. Het lest de dorst van je huid en behoudt elasticiteit en zachtheid.
  • ILLIPE BUTTER: Dit ingrediënt hydrateert en maakt de huid elastisch, waardoor deze zijdezacht aanvoelt.
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM: Dit extract, afkomstig uit de Davines Scientific Garden, is rijk aan chlorogeenzuur en heeft klinisch bewezen dat het de synthese van collageen verhoogt en collageenase vermindert.
liftend masker sublime skin
liftend masker sublime skin

Hoe Gebruik Je Het Liftend Masker?

Wanneer nodig, breng je het masker aan na het reinigen van je huid, bij voorkeur met de bijgeleverde kwast. Laat het 10 minuten intrekken en spoel daarna af met ruim water. Volg met de toepassing van de door jou gekozen Sublime Skin Cream en je make-up. Vergeet niet om de kwast met lauw water schoon te maken na gebruik.

Efficaciteit Getest

Uit zelfevaluatie van 20 vrouwen na één toepassing bleek dat 100% van de proefpersonen rapporteerde dat hun huid tonischer en compacter aanvoelde. Ook meldde 100% dat hun huid gladder en strakker was, en dat hun teint stralend en gelijkmatig was. De panelleden waren allemaal onder de indruk van het product.

SUBLIME SKIN Lift-Mask is jouw geheime wapen voor een huid die er stralender en jonger uitziet. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om je huid een boost te geven en te genieten van een jeugdige uitstraling! Bestellen doe je gemakkelijk via deze link!